Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Grāpēnai piespēle, Cinītim vārtu guvums

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Grāpēnai piespēle, Cinītim vārtu guvums
Patriks Cinītis, foto: Nynashamns IBK

Čehijas florbola Superlīgā rezultatīvi vienā no līgas vadošajām komandām turpina darboties Simona Grāpēna. TIkmēr Zviedrijas zemākajās līgās ar Patrika Cinīša rezultativitāti viņa komanda arī atrodas tabulas augšgalā. Pie panākumiem tikusi arī Klinta Mārtiņjēkaba un Anna Ankudinova.

Grāpēnai piespēle, komandai pārliecinošs panākums

Čehijas florbola Superlīgā pie pārliecinošas uzvaras ticis Simonas Grāpēnas pārstāvētais “1.SC Tempish Vitkovice”, kas savās mājās ar 12:4 (4:1; 5:1; 3:2) apspēlēja “Crazy Girls FBC Liberec”. Viešņas gan spēli sāka ar bīstamu uzbrukumu un norībinātu vārtu konstrukciju jau cīņas pirmajā minūtē. Mājinieces tikmēr atbildēja ar vārtu guvumu devītajā minūtē, bet viešņas ātri prata līdzsvarot rezultātu uz tablo. Trešdaļas izskaņā gan mājinieces ļāva trīs reizes uzgavilēt saviem atbalstītājiem, bet otrā perioda ievadā pēc latvietes piespēles Marketa Lenfeldova pārsvaru palielināja līdz 5:1. Drīz pēc tam pirmos vārtus guva arī juniore Nele Sikorava, bet visā mačā laukuma saimnieces nodrošināja pārliecinošu panākumu. Ar septiņās spēlēs izcīnītiem sešiem panākumiem un 18 punktiem “Vitkovice” saglabā otro vietu, par uzvaras tiesu atpaliekot no “Chodov”.

Mārtiņjēkaba atgriežas laukumā, komanda izcīna uzvaru

Somijas spēcīgākajā florbola līgā pēc vienas izlaistas spēles laukumā atgriezusies Klinta Mārtiņa, kura spēlēja “FBC Loisto” komandas trešajā maiņā, sekmējot komandas 9:2 (2:1; 2:0; 5:1) uzvaru viesos pret “O2-Jyvaskyla” komandu. Cēsniece darbojās savas komandas trešajā maiņā, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties. “FBC Loisto” komandai šī bija trešā uzvara pēc kārtas, kas ar 15 punktiem deviņās spēlēs ļauj atrasties augstajā piektajā vietā turnīra tabulā.

Spēlējot bez Rozītes, komanda cieš neveiksmi

Šveices spēcīgākajā florbola līgā zaudējumu piedzīvojis Jūlijas Rozītes pārstāvētais "FB Riders DBR", kas savās mājās nespēja konkurēt ar spēcīgo "piranha chur", piekāpjoties ar rezultātu 1:7 (1:2; 0:2; 0:3). Vienīgos vārtus mājiniecēm desmitajā minūtē guva Mišela Šēra, tobrīd panākot neizšķirtu. Turpinājumā gan favorītes bija ievērojami pārākas. Latvijas izlases florboliste šoreiz nebija savas komandas pieteikumā. "Piraijas" pēc šī panākuma ar 11 punktiem piecās spēlēs atrodas trešajā vietā, kamēr "FB Riders DBR" turpina balansēt uz play-off zonas, sešās spēlēs tiekot pie pieciem punktiem, kas dod astoto pozīciju.

Ankudinova paliek bez punktiem komandas panākumā

Šveices 1.flrobola divīzijā pie panākuma izdevies tikt “UHC Bremgarten” ar Annu Ankudinovu sastāvā. Spēlējot savās mājās, “Bremgarten” ar rezultātu 8:2 (2:0; 3:1; 3:1) apspēlēja “UHC Laupen 2” komandu. Lai gan spēle bija gana rezultatīva, Ankudinova šoreiz ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Ar desmit punktiem četrās spēlēs “UHC Bremgarten” atrodas turnīra tabulas galvgalī.

Cinītim vārtu guvums, komanda tabulas galvgalī

Zviedrijas florbola 4.divīzijā ar vārtu guvumu un divu minūšu noraidījumu atzīmējies Patriks Cinītis, kurš tādējādi sekmējis “Nynashamns IBK” komandas 4:3 (2:1; 0:1; 2:1) uzvaru viesos pret “Tungelsta IF” florbolistiem. Latviešu spēlētājs mača 14. minūtē ar vārtu guvumu panāca 1:1, bet izšķirošo pārsvaru viesi iekrāja spēles noslēdzošajā trešdaļā. Cinītim šī bija ceturtā spēle šajā līmenī, kurā viņš izcēlies ar 5 (4+1) rezultativitātes punktiem. Tikmēr komanda piecās spēlēs tikusi pie 13 punktiem, atrodoties otrajā vietā tabulā, tikai sliktākas vārtu attiecības dēļ atpaliekot no “IFK Haninge’. Tieši pret šo komandu gaidāma nākamā spēle 4. novembrī savā laukumā.