Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Rozītei četru punktu spēle, MVP balva viņai un Balodim

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Rozītei četru punktu spēle, MVP balva viņai un Balodim
Jūlija Rozīte (#16)
Foto: FB Riders

Pirms izlašu pārtraukuma lielisku spēli Šveices florbola virslīgā aizvadījusi Jūlija Rozīte, izceļoties ar diviem vārtu guvumiem un divām piespēlēm. Tas viņai deva MVP balvu. Tādu pašu kā Norvēģijas virslīgā Ivo Balodim. Diemžēl abu pārstāvētās komandas piedzīvoja zaudējumus.

Rozītei izcila spēle un MVP balva

Lielisku maču Šveices spēcīgākajā florbola līgā aizvadījusi Latvijas izlases dalībniece Jūlija Rozīte, kura izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm cīņā, kurā viņas pārstāvētais “FB Riders DBR” izbraukumā tomēr neprata nosargāt vadību, mača pēdējā minūtē izlaižot arī neizšķirtu un piedzīvojot neveiksmi izbraukuma spēlē pret “Waldkirch-St.Gallen” – 5:6 (2:1, 2:2, 1:3). Lieki piebilst, ka latviete saņēma savas komandas labākās spēlētājas balvu. Pēc šīs spēles Rozītes kontā trijos mačos ir 5 (2+3) rezultativitātes punkti. Viņas komanda gan joprojām ir vienīgā bez izcīnītajiem punktiem, kas neļauj tikt augstāk par pēdējo vietu turnīra tabulā.

Balodis vēlreiz labākais, komanda turpina buksēt

Norvēģijas florbola virslīgas čempionātā nestabili turpina spēlēt “Harstad IBK” ar četriem latviešiem ierindā. Kārtējā mačā “Harstad” savās mājās ar rezultātu 5:7 (0:2, 1:3, 4:2) piekāpās “NOR-92”. Par labāko spēlētāju zaudētāju komandā atzina vienus vārtus guvušo Ivo Balodi, kuram šāda atzinība tikusi jau otro reizi sezonā. Viens precīzs metiens arī Tomam Niedrem, bet Arnijs Kuratņiks atzīmējās ar vārtu guvumu un divām piespēlēm. Toms Kirmužs šajā cīņā ar punktiem neizcēlās. Pēc šī zaudējuma “Harstad” ar pieciem punktiem turnīra tabulā atrodas sestajā pozīcijā. Nākamā spēle pēc izlašu pārtraukuma abām komandām atkal būs savā starpā.

Valmieriešu trio pirmo uzvaru izcīna pret Lēvalda klubu

Vācijas spēcīgākajā florbola čempionātā savā starpā tikās klubi ar latviešu spēlētājiem sastāvā. Lai gan individuāli sekmīgāks bija Sandis Lēvalds, kurš guva vienus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles, viņa pārstāvētais “Floor Fighters Chemnitz” savās mājās ar rezultātu 6:11 (1:1, 3:6, 2:4) piekāpās “VfL Red Hocks Kaufering”. Uzvarētāju rindās vienus vārtus no Kriša Lužinska piespēles guva Artūrs Bračka. Tikmēr Lauris Alvis Stiprais šajā sezonā joprojām ir bez punktu guvumiem. Pēc šīs spēļu kārtas abām latviešu pārstāvētajam komandām ir pa trim izcīnītajiem punktiem, kas ļauj ieņemt devīto un desmito pozīciju, par vienas uzvaras tiesu atpaliekot no kārotā astotnieka.

Anis atgriežas laukumā ļoti sāpīgā zaudējumā

Šveices virslīgas čempionātā ceturto zaudējumu četrās cīņās piedzīvojis Daniela Jāņa Aņa pārstāvētais “UHC Uster”, kas viesos ar rezultātu 6:7 (0:3, 3:0, 3:4) piekāpās “Zug United”. Pēc vienas spēles izlaišanas laukumā atgriezies arī Latvijas izlases uzbrucējs, šoreiz ar rezultativitātes punktiem neizceļoties. Spēles ievadā latvieša vienība nonāca iedzinējos ar 0:3, taču trešajā periodā bija jau vadībā ar 5:3. Sākoties pēdējai minūtei “Uster” atradās priekšā ar 6:5, yaču tad 13 skeunžu laikā tika zaudēti divi vārti, kas ne tikai neļāva tikt pie pirmās uzvaras turnīrā, bet nācās palikt vispār bez punktiem.

“Koovee” pret līderēm bezcerīgs zaudējums

Somijas spēcīgākajā florbola līgā ļoti smagu sagrāvi piedzīvojis Simonas Grāpēnas un Zanes Daršas pārstāvētais “Koovee”, kas izbraukumā ar rezultātu 0:13 (0:1, 0:5, 0:7) kapitulēja Turku TPS komandai – vienībai, kas atrodas čempionāta galvgalī. Grāpēnai šajā spēlē lietderības koeficients mīnus 3, kamēr Daršai – mīnus četri. Tie gan ne tuvu nebija tie sliktākie, jo trīs spēlētājas bija laukumā pie septiņiem zaudētajiem vārtiem. Zaudējot visās trijās spēlēs, “Koovee” turnīra tabulā pašlaik atrodas pēdējā astotajā pozīcijā savā apakšgrupā.