Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

„Kurši 3” noslēdz sezonu ar Druvas florbolistiem

„Kurši 3” noslēdz sezonu ar Druvas florbolistiem
Foto: www.fkkursi.lv

Piektdien 2.līgas Kurzemes reģiona ietvaros pēdējo oficiālo savstarpējo spēli šosezon aizvadīja komandas „Kurši 3” un „Druva”. Visai līdzīgā cīņā pretinieka pārākumu trešo reizi bija spiesti atzīt Druvas florbolisti, šoreiz piekāpjoties ar rezultātu 7:5.

Rezultātu mača trešajā minūtē ar metienu no distances caur krietnu spēlētāju burzmu atklāj Liepājas florbolists Mareks Boļšaks. Nākamais pie panākuma tiek viesu komandas spēlētājs Armands Freidenfelds, Imantam Lastovskim piepalīdzot (1:1). Viesi nerimstas, un jau pēc divām minūtēm rezultāta starpību palielina sev par labu. Pēc Edgara Bērziņa piespēles precīzs ir Gatis Zeps. Pirms došanās atpūtā, Kurši minimālu pārsvaru atgūst un nosargā. Vispirms precīzs tālšāviens no centra padodas Aleksejam Propošinam, taču brīdi vēlāk no vārtu priekšas precīzs ir Helmuts Feldmanis (3:2).

Tādā pat līdzīgā cīņā aizrit arī otrā trešdaļa. Jau pirmajā perioda minūtē pēc Mareka Boļšaka piespēles rezultāta starpību palielina Helmuts Feldmanis. Turpinājumā katra komanda gūst vienus vārtus. Viesiem precīzs ir jau pieminētais Armands Freidenfelds, savukārt, mājiniekiem pie hat-trick piekto spēli pēc kārtas tiek Helmuts Feldmanis. Pirms pēdējām 20 minūtēm mājinieku vārtsargs Reinis Grīnbergs tiek gāzts pēdējo reizi mačā. Valtera Vanaga precizitāte rezultāta starpību sadeldē līdz minimumam – 5:4.

Trešā perioda sākumā vārtu garšu otro reizi spēlē izbauda Valters Vanags, tādējādi panākot neizšķirtu. Trešdaļas vidusdaļā rupju pārkāpumu izdara viesu vārtu vīrs Gints Gūtmanis, kā rezultātā tiek nozīmēts soda metiens uz paša sargātajiem vārtiem. Soda metienu nerealizē Viktors Vārna. Tāpat netiek realizēts arī vairākums, taču īsi pēc tā ceturto reizi precīzs ir Helmuts Feldmanis (6:5). Mača rezultātu, ieripinot bumbiņu nu jau tukšos vārtos, izšķir liepājnieks Mareks Boļšaks. Spēles beigu rezultāts 7:5 par labu „Kurši 3” vienībai.

Nobeigumā jāpiebilst, ka aizvadītā 2.līgas spēļu kārta ieviesa nelielas pārmaiņas Kurzemes reģiona turnīra tabulā. Pateicoties komandas „Irlava-Lainets” neveiksmēm un „Kurši 3” uzvarai pār „Druva”, liepājnieki turnīra tabulā pakāpās uz godpilno trešo vietu, atstājot tik ļoti iesēdēto ceturto pozīciju. Pašlaik irlavnieki no Kuršiem atpaliek tikai par vienu punktu, taču Liepājas florbolisti ir aizvadījuši par vienu spēli mazāk.

Latvijas čempionāts florbolā vīriešiem 2.līgas Kurzemes reģionā

Kurši 3 - Druva 7:5 (3:2, 2:2, 2:1)

Kurši 3: Helmuts Feldmanis 4 (4+0), Mareks Boļšaks 4 (2+2), Aleksejs Propošins 2 (1+1), Viktors Vārna 1 (0+1), Mārtiņš Zālītis 1 (0+1).
Druva: Valters Vanags 2 (2+0), Armands Freidenfelds 2 (2+0), Gatis Zeps 1 (1+0), Edgars Bērziņš 1 (0+1), Rihards Fridrihsons 1 (0+1), Imants Lastovskis 1 (0+1), gatis Priedītis 1 (0+1), Matīss Gidrēvičs 1 (0+1).

fkkursi.lv

     [+] [-]

, 2009-01-29 03:10, pirms 15 gadiem
Čo ta neiebraucu... Vai tad piektdiena nav tikai rīt??? Kas mums te ir sanācis - gaišredzība vai "ļooti aktuāla, karsta" ziņa?

     [+] [-]

, 2009-01-29 20:21, pirms 15 gadiem
gars rakstīja: Čo ta neiebraucu... Vai tad piektdiena nav tikai rīt??? Kas mums te ir sanācis - gaišredzība vai "ļooti aktuāla, karsta" ziņa?
pagājušo pekdien