Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

Šodien startē Florbola čempionāta vīriešu 2.līga

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien startē Florbola čempionāta vīriešu 2.līga
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šodien ar pirmajām divām spēlēm Limbažos un Stalbē tiks atklāts Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 2.līgas turnīrs, kurā par uzvaru sacentīsies 22 komandas, kas pēc reģionālā principa sadalītas četrās apakšgrupās.

Šovakar pulksten 19:30 Limbažos spēkiem mērosies komandas "Impar Limbaži" un "Pēdu nav", bet pulksten 20:00 Stalbē nūjas krustos "Pārgauja 2" un "Rubene 2". Visas četras šīs komandas iekļautas Vidzemes grupā, kurā vēl cīnīsies arī FK "Valka" un "Valmiera BSS". Centra grupā sacentīsies komandas "Līgatne", "Saulkalne", "Ropažu Raķetes", RSU, "Ķekavas Bulldogs" un FK "Jūrmala", Kurzemes grupā - "Talsu NSS", SK "Vārme", "Irlava", FK "Roja" un FK "Livonija", bet Latgales grupā - "Koknese", "Krustpils", "Madona 2", FK "Kalsnava" un SK "Aizkraukle/Fans".

Izspēles kārtība 2.līgā šosezon būs tāda, ka visas komandas savas grupas ietvaros aizvadīs četrus apļus. Pa divām labākajām vienībām no katras apakšgrupas kvalificēsies izslēgšanas spēlēm.

Vīriešu 2.līgas komandas jaunajā sezonā gaida vismaz divi patīkami pārsteigumi, kas saistīti ar atbalstītāja iegūšanu. Pateicoties sporta inventāra veikalam Nūjas.lv, katra no šīs līgas komandām saņems vai jau ir saņēmusi 100 florbola bumbiņas "Trix". Bez tam šosezon regulāri tiks noteikts Nūjas.lv mēneša spēlētājs, kurš saņems balvu no šīs firmas.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2013-09-25 17:19, pirms 11 gadiem
Kolhoznieku rotaļas.