Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

„Kurši 3” pārliecinoši apspēlē „F.F.K. Livoniju”

„Kurši 3” pārliecinoši apspēlē „F.F.K. Livoniju”
Foto: www.fkkursi.lv

Piektdienas vakarā pie trīs punktiem Latvijas kungu florbola čempionāta 2.līgas Kurzemes reģionā tika Liepājas „Kurši 3”, kas Cīravā kā mājinieki bez variantiem apspēlēja komandu „F.F.K. Livonija” - 11:6.

Spēle iesākas ļoti aktīvi no abu komandu puses un līdz rezultāta atklāšanai nav ilgi jāgaida. Otrās minūtes sākumā no vārtu priekšas precīzs ir liepājnieks Jānis Lagzdiņš, Raitim Suhinam asistējot. Perioda turpinājumā vēl viens vārtu guvums mājiniekiem, kad mainītām lomām atkārtoti paspīd jau iepriekš minētie spēlētāji. Atlikusī perioda daļa aizrit neproduktīvā bumbiņas dzenāšana no vienas laukuma puses uz otru, veidojot bīstamus momentus kā pie viesu, tā arī pie mājinieku vārtiem. Pēc pirmajām 20 minūtēm tablo rāda 2:0 par sliktu „F.F.K. Livonijai”.

Otrā perioda sākumā protokolā atzīmējas arī aizputnieki, kad rezultāta starpību līdz minimumam sadeldē Lauris Zaicevs. Turpinājumā četri bezatbildes vārti Kuršu izpildījumā, izceļoties Ivaram Laiveniekam, Helmutam Feldmanim un divreiz Egilam Sveilim (6:1). Perioda izskaņā divas reizes precīzs ir Aizputes florbolists Miks Ķemeris, pa starpu pie panākuma tiekot arī mājiniekam Ērikam Kriviņam. Jāpiezīmē, ka otro golu Miks Ķemeris gūst perioda pēdējā sekundē. Gluži kā otro, arī noslēdzošo trešdaļu iedzinējos uzsākt nāksies Livonijai, taču nu jau ar divreiz lielāku rezultāta starpību - 7:3.

Spēles beidzamā perioda pirmajā pusē ar vārtu guvumiem apmainās abas komandas, viesiem precīzs ir Lauris Zaicevs, savukārt, mājiniekiem Raitis Suhins (8:4). Pēc tam vairs nav ilgi jāgaida līdz spēles pirmajam noraidījumam un to izciest dodas Aizputes florbolists Mareks Dēvits. Liepājnieki vairākumu nerealizē, taču, ko neizdara vairākumā, izdara vienādos sastāvos - pēc Egila Sveiļa piespēles precīzs ir Ivars Laivenieks. Sākoties spēles priekšpēdējai minūtei, no vārtu priekšas „augļus nolasa” aizputnieks Uģis Pickainis, taču līdz atbildes golam jāgaida ir vien piecas sekundes, kad pie hat-trick tiek Raitis Suhins (10:5). Pēdējo reizi spēlē liepājnieku vārtu vīrs Reinis Grīnbergs tiek gāsts pēc Ulda Rungovska metiena. Mača pašā galotnē uz noraidīto soliņa tiek sūtīts mājinieks Mareks Vērinieks, taču, par spīti mazakumam, Jānis Lagzdiņš veiksmīgi izraujas uz pretinieku vārtiem un spēles pēdējā sekundē liek kapitulēt viesu vārtsargam Kasparam Rogam. Spēles gala rezultāts stabils 11:6 par labu „Kurši 3” vienībai.

Latvijas čempionāts florbolā vīriešiem 2.līgas Kurzemes reģionā

F.F.K. Livonija - Kurši 3 11:6 (2:0, 5:3, 4:3)

Kurši 3: Raitis Suhins 4 (3+1), Egils Sveilis 4 (2+2), Jānis Lagzdiņš 4 (2+2), Ivars Laivenieks 2 (2+0), Ēriks Kriviņš 1 (1+0), Helmuts Feldmanis 1 (1+0), Viktors Vārna 1 (0+1), Mareks Vērinieks 1 (0+1).
F.F.K. Livonija: Lauris Zaicevs 4 (2+2), Miks Ķemeris 2 (2+0), Uldis Rungovskis 1 (1+0), Uģis Pickainis 1 (1+0), Kārlis Rudītis 1 (0+1).
Metieni: 55:60
Soda minūtes: 2:2

Rakstu sagatavoja Jānis Lagzdiņš

fkkursi.lv

     [+] [-]

, 2008-11-24 16:13, pirms 16 gadiem
Prieks arī par zemāko līgu turnīra tabulas lejasgala komandu spēļu aprakstiem...