Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

Apbalvota 2. līgas komanda "Burtnieku novads/Pēdu nav"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Apbalvota 2. līgas komanda "Burtnieku novads/Pēdu nav"
Foto: www.floorball.lv

Latvijas Florbola savienības prezidents Ilvis Pētersons viesojies Burtnieku novadā, Vecatē, lai pasniegtu sudraba medaļas vīriešu komandai "Burtnieku novads/Pēdu nav" par izcīnīto 2. vietu 2. līgā.

Regulāro sezonu Burtnieku komanda noslēdza otrajā vietā, kas nozīmēja, ka pusfinālā būs jātiekas ar pretiniekiem no Madonas. Lai gan pirmajā spēlē nācās piekāpties ar vienu vārtu deficītu, tomēr savā laukumā "Burtnieku novads/Pēdu nav" izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 8:4 un vietu finālā.

Cīņā par pirmo vietu pretī nāca Ādažu komanda, kura sezonas laikā zaudējumu vēl nebija piedzīvojusi. Pirmā finālspēle mājas laukumā tika uzsākta slikti, jo jau pēc piecām minūtēm rezultāts bija kļuvis 4:0, FK "Ādaži" labā, bet Burtnieku florbolistiem izdevās veiksmīgi atspēlēties un otrā perioda sākumā jau izvirzīties vadībā 6:5. Atlikušo spēles daļu labāk aizvadīja ādažnieki, uzvarot ar 11:8. Triju vārtu deficītu neizdevās atspēlēt arī otrajā spēlē, kura noslēdzās 5:6. Tomēr "Burtnieku novads/Pēdu nav" komanda ir izcīnījusi sudraba medaļas, kā arī iespēju nākamajā sezonā cīnīties vīriešu 1. līgā.

Rezultatīvākie "Burtnieku novads/Pēdu nav" komandas spēlētāji:

V.Vārds un UzvārdsPozīcijaV.P.Punkti
1.Ivars Kaužēnsuzbrucējs37845
2.Jānis Kaužēnsuzbrucējs212344
3.Toms Riekstiņšuzbrucējs251338
4.Rūdolfs Penkauzbrucējs181533
5.Dāvis Egleaizsargs201030

Latvijas Florbola savienība apsveic komandu "Burtnieku novads/Pēdu nav" ar izcīnītajiem panākumiem un novēl veiksmi arī turpmākajā darbībā.

Izmantotie resursi:
floorball.lv: Latvijas Florbola savienība | Sākums