Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

„Kurši 3” cieš smagāko sagrāvi sezonā

„Kurši 3” cieš smagāko sagrāvi sezonā
Foto: www.fkkursi.lv

Svētdien 2.līgas Kurzemes reģionā smagu sagrāvi cieta „Kurši 3”, kas Irlavā ar rezultātu 3:14 piekāpās „Irlava-Lainets” vienībai. Liepājnieki uz spēli, kas tika aizvadīta uz standarta izmēra laukuma, bija ieradušies tikai sešu laukuma spēlētāju sastāvā.

Nospiedošs mājinieku pārsvars jūtams jau pašā mača sākumā, un līdz rezultāta atklāšanai ir jāgaida vien nedaudz ilgāk par minūti. No vārtu priekšas precīzs ir „Irlava-Lainets” spēlētājs Mairis Vasiļauskas (0:1). Līdz perioda beigām irlavniekam Daumantam Purlīcim Reini Grīnbergu izdodas pārspēt četras reizes, uz ko viesi spēj atbildēt ar diviem precīziem raidījumiem Viktora Vārnas izpildījumā. Dodoties atpūtā, Kuršiem nepatīkams 2:5.

Otrā perioda sākumā liepājnieks Helmuts Feldmanis pēc Ērika Kriviņa piespēles samazina rezultāta starpību līdz -2, taču tā arī ir pēdējā reize šosezon, kad Kuršu trešajai komandai izdodas pārspēt Irlavas vārtu vīru Andri Zorenbergu (3:5). Turpinājumā mājinieki gūst vēl trīs vārtus, pirms pēdējām 20 minūtēm esot drošā vadībā ar 3:8.

Mača izskaņā viesi vairs nav spējīgi atvairīt Irlavas florbolistu pretuzbrukumus un pēdējo spēli ar „Irlava-Lainets” vienību noslēdz ar graujošu 3:14.

Rezultatīvākais spēlētājs mājiniekiem bija pirmā perioda zvaigzne Daumants Purlīcis 4 (4+0), bet viesiem - Viktors Vārna 2 (2+0).

Jāpiezīmē, ka smagā sagrāve Irlavā Kuršiem situāciju tabulā nekādi neietekmē, jo pēc irlavnieku neveiksmēm ar abām reģiona pastarītēm tapa skaidrs, ka „Kurši 3” sev tik atbilstošo trešo vietu turnīra tabulā pat gribot vairs nespēj mainīt.

Latvijas čempionāts florbolā vīriešiem 2.līgas Kurzemes reģionā

Irlava-Lainets - Kurši 3 14:3 (5:2, 3:1, 6:0)

Soda minūtes: 2:2
Metieni: 56:23

fkkursi.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja