Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

"Kandava" uzvar „Druvu” arī trešajā savstarpējā cīņā

"Kandava" uzvar „Druvu” arī trešajā savstarpējā cīņā
Kandavas komandas aizsargs Edgars Mednis(nr.2) bija rezultatīvākais spēlētājs spēlē sakrājot piecus (2+3) punktus.

Kārtējo uzvaru Latvijas florbola čempionāta 2.līgas Kurzemes reģionā ir izcīnījusi Kandavas komanda, ar rezultātu 13:2 uzvarot Saldus komandu „Druva”. Jāatgādina, ka arī abu komandu iepriekšējās divās tikšanās reizēs pārāki izrādījās kandavnieki.

Spēli Kandavas florbolisti iesāka ar Pēteri Luksu vārtos, savukārt viesu vārtu sargāšana tika uzticēta Elvijam Saulītim. Jau no pašas spēles sākuma izpaudās Kandavas komandas pārsvars – 30.sekundē pēc Edgara Medņa reida no vārtu priekšas bumbiņu viesu vārtos raidīja Mārcis Cickovskis. Pirmā perioda turpinājumā mājinieki pakāpeniski palielināja rezultāta starpību, un jau pēc pirmās trešdaļas spēles uzvarētājs praktiski bija izšķirts. Pēc E.Medņa, Anda Haferberga, Ģirta Šteinblūma un diviem Eināra Ģēveļa precīziem raidījumiem spēles tablo vēstīja 6:0 mājinieku labā.

Otrais periods bija mazāk rezultatīvs, tomēr arī tajā pārāki bija Kandavas florbolisti. Jāpiebilst, ka savus pirmos vārtus Latvijas čempionātā Kandavas komandas labā guva gan Ilja Olijevskis, gan Edgars Kirilovs. Perioda vidū Pēteri Luksu (atvairīti visi 13 pretinieku metieni) mājinieku vārtos nomainīja Toms Čakārnis, kuram jau pēc nepilnas pus minūtes nācās kapitulēt pēc Imanta Lastovska metiena. Periods noslēdzās ar rezultātu 9:1 kandavnieku labā.

Trešais periods aizritēja pēc iepriekšējo divu trešdaļu scenārija. Savus otros vārtus spēlē guva E.Kirilovs, Jānis Bergs, Ģ.Šteinblūms un E.Mednis, savukārt viesiem spēlējot vairākumā, kandavnieki raidīja bumbiņu savos vārtos. Jāpiebilst, ka spēles beigās Reinis Anģēns nespēja realizēt uz „Druvas” florbolistu vārtiem nozīmēto soda metienu. Tas gan ietekmēja tikai rezultātu, ne spēles uzvarētāju – Kandava svinēja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 13:2.

Rezultatīvākais Kandavas komandas rindās šajā spēlē bija E.Mednis (2+3). Vēl Kurzemes reģionā „Kurši-3” ar rezultātu 10:7 mājās uzvarēja irlavniekus, savukārt „Talsi-2” pārliecinoši apspēlēja „F.F.K. Livonija” – rezultāts 18:6. Kandavas komanda nākamo spēli aizvadīs 16.janvārī Liepājā tiekoties ar „Kurši-3” florbolistiem.

Kandava - Druva 13:2 (6:0,3:1,4:1)
Metieni:38:26
Spēlētāju statistika(vārti+piespēle):

Kandava - Edgars Mednis 2+3, Ģirts Šteinblūms 2+1, Mārcis Cickovskis 1+2, Jānis Bergs 2+0, Edgars Kirilovs 2+0, Einārs Ģēvelis 2+0, Ilja Olijevskis 1+1, Andis Haferbergs 1+0, Toms Čakārnis 0+1, Edgars Haferbergs 0+1, Pēteris Lukss 0+1, Ronalds Jēkabsons 0+1

Druva - Imants Lastovskis 1+0, Armands Freidenfelds 0+1