Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

"Rubene-2" uzvar "Valku"

Arvien grūtāk "Rubenei-2" klājas spēlē pret "Valkas" komandu.

Pirmajā trešdaļā tika izveidoti vairāki bīstami momenti abās laukuma pusēs, taču tā arī rezultāts netika atklāts, savukārt otro trešdaļu aktīvi uzsāka "Rubene-2" un jau pirmajā uzbrukumā vārtus guva Toms Kirmužs no Kaspara Antona piespēles. Pēc piecām minūtēm, brīdī kad pretinieku vārtu sargam skatu uz laukumu bija nosedzis Jānis Plūme, Normans Ievenieks, asistējot Normundam Zēmelim, gūst "Rubenei" otrus vārtus . Bet nedaudz vēlāk precīzs ir Roberts Mačulāns no Anda Gacka piespēles, taču kā izrādās spēles beigās tie šajā spēlē ir "Rubenei-2" ir beidzamie gūtie vārti.

Neilgi līdz otrā perioda beigām Valka vienus vārtus atgūst, bet spēles sasprindzinājumu Valkas komanda rada trešajā trešdaļā, kad tā desmitajā minūtē gūst otrus vārtus un līdz ar to uzbrūk arvien bīstamāk. Šo uzbrukumu rezultāts ir nopelnīts bullītis 30 sekundes pirms spēles beigām uz "Rubenes-2" vārtiem, taču "Rubenes-2" vārtu sargs Aivis Rugājs neļauj Valkai spēles rezultātu izlīdzināt.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja