Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

Līderu divcīņa Rubenē

Līderu divcīņa Rubenē
Pēdējās spēlēs rezultatīvi spēlējošais Jurģis Pakalns(attēlā #28) arī šovakar būs ierindā un kopā ar Matīsu Salmiņu (attēlā #23) centīsies savus vārtus nosargāt neskartus.

Šodien 19:00 Rubenes pamatskolas sporta zālē norisināsies kārtējā 2.līgas Vidzemes reģiona spēle starp Rubene 2 un florbola kluba Valmiera 2 komandām.

Spēle solās būt līdzvērtīga, jo sezonas garumā vieglus punktus savstarpēji nav ieguvusi neviena no komandām. Šīs spēles augsto nozīmi saprot arī paši spēlētāji, proti , Valmieras komanda uzvaras gadījumā praktiski ir garantējuši 2. vietu Vidzemes reģionā, savukārt Rubenes komandai būs ar pilnu atdevi jācenšas nākamajā kārtā atņemt punktus spēcīgajai Cēsu komandai, lai spētu tomēr kvalificēties play-off cīņai. Šo faktu padara grūtāka ziņa , ka savu pēdējo regulārās sezonas spēli rubenieši aizvadīs viesos. Neapšaubāmi līderi šajā grupā ir Cēsu florbolisti, kuri piedzīvojoši tikai 2 zaudējumus (vienu no šiem diviem tieši pret Valmieru) un viņus no pirmās vietas vairs neizsitīs neviens. Tomēr labākas izredzes palikt otrajā vietā līdz sezonas beigām un automātiski iekļūt izslēgšanas spēlēs ir Valmierai, jo viņi jau tagad par punktu apsteidz Rubeni, pie tam valmieriešiem vēl ir divas spēles rezervē. Atkarot visas sezonas garumā aizstāvēto otro pozīciju līdz izslēgšanas spēlēm rubeniešiem varētu būt ļoti grūti, ja vien Valmieras spēlētāji sāk spēlēt ar nepilnvērtīgu pašatdevi, par ko gan būtu jāšaubās, jo, domājams, Latvijas izlases spēlētājs tai pat laikā viens no Celtik/Lekrings līderiem Ingus Laiviņš, kurš vienlaikus ir arī FK Valmiera 2 treneris, to nepieļaus. Viņam nāksies pielietot visas taktiskās zināšanas , lai cīnītos pret Rubenes vienības neatlaidību un cīņassparu. Tomēr uzvara šajā spēlē rubeniešiem varētu dot spēku un morālu pacēlumu nākošām spēlēm un apziņu, ka ir spējīgi atņemt punktus pilnīgi visām vienībām. Tāpēc visi laipni gaidīti šovakar Rubenē vērot cīņu starp Vidzemes reģiona 2. līgas līdervienībām.

Saite uz turnīra tabulu: floorball.lv: Latvijas Florbola savienība | Vīrieši | 2. līga
Valmiera 2 komandas sastāvs: floorball.lv: Latvijas Florbola savienība | Vīrieši
Rubene 2 komandas sastāvs: floorball.lv: Latvijas Florbola savienība | Vīrieši

  -1 [+] [-]

, 2009-02-12 16:49, pirms 15 gadiem
Labs raksts!
Liela spriedze jūtama

  +1 [+] [-]

, 2009-02-12 22:08, pirms 15 gadiem
rubene nemaz nedrīkst piedalīties play off.. ko tu tur lej.. ja nezini palasi LFS nolikumu!!!!

     [+] [-]

, 2009-02-18 11:34, pirms 15 gadiem
Malacis Jurģi!!!! TURIES!!!!!

     [+] [-]

, 2009-11-20 23:12, pirms 15 gadiem
Kur Reperis melnais noziedējis?