Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

"Kandavai" pārliecinoša uzvara pār "Kurši 3"

"Kandavai" pārliecinoša uzvara pār "Kurši 3"
Ģirts Šteinblūms spēlē izcēlās ar trim gūtiem vārtiem.
Foto: www.fkkandava.lv

Kamēr Latvijas izlase spēlē pasaules čempionātā, un Latvijas čempionāta virslīgā ir pārtraukums, zemākajās līgas cīņas rit pilnā sparā. Tā 2.līgas Kurzemes reģiona kārtējā spēlē 7.decembrī Kandava uzņēma "Kurši 3" komandu.

Abu komandu pirmajā spēlē Liepājā ar rezultātu 9:5 uzvarēja kandavnieki. Arī savā laukumā pārāki bija Kandavas florbolisti, svinot uzvaru ar rezultātu 15:4.

Viesi uz spēli bija ieradušies vien septiņu laukuma spēlētāju sastāvā, kas stipri vien samazināja liepājnieku cerības uz pozitīvu iznākumu šajā cīņā. Pirmais periods iesākās ar mājinieku pārsvaru, un jau otrajā minūtē Edgars Mednis ar tālu metienu pārspēja viesu vārtsargu Dāvidu Jansonu. Līdz perioda vidum kandavnieki jau praktiski bija izšķīruši cīņas likteni - devītajā minūtē pēc diviem Edgara Haferberga, Gata Cickovska, kā arī viena Anda Haferberga precīza raidījuma rezultāts uz tablo vēstīja 6:0 Kandavas komandas labā. Pēc minūtes Jānim Lagzdiņam gan izdevās pārspēt arī Tomu Čakārni, un gūt pirmos vārtus "Kurši 3" komandas labā. Perioda turpinājumā rezultāts vairs nemainījās.

Otrais periods iesākās līdzīgi kā spēles pirmā trešdaļa - nepilnu sešu minūšu laikā kandavnieki guva piecus vārtus, palielinot savu pārsvaru līdz desmit vārtiem. Arī trešdaļas turpinājumā veiksmīgāki bija mājinieki gūstot vēl divus vārtus, kamēr liepājnieki atbildēja vien ar Raita Suhina precīzo raidījumu. Jāpiebilst, ka kārtējo "hat trick" sev nodrošināja Kandavas komandas rezultatīvākais spēlētājs Edgars Haferbergs. Trešā trešdaļa aizritēja jau daudz līdzīgāk, un pa diviem vārtiem guva katra no komandām.

Rezultatīvākais spēlētājs šajā spēlē bija kandavnieks E.Haferbergs, kurš trim gūtajiem vārtiem pieplusoja arī trīs rezultatīvas piespēles. Trīs vārtus guva arī Ģirts Šteinblūms, savukārt pieci punkti (2+3) Mārča Cickovska kontā. Liepājniekiem divus vārtus guva Jānis Lagzdiņš. Šajā kārtā Kurzemes reģionā vēl "Druva" ar 6:3 viesos uzvarēja "F.F.K. Livonija". Nākamajā kārtā "Druva" tiksies ar "Kurši 3" komandu, savukārt "Irlava - Lainets" viesosies pie "F.F.K.Livonija". Kandavniekiem nākamā spēle paredzēta 21.decembrī, kad Cērē tiks uzņemta "F.F.K. Livonija".

Kandava - Kurši 3 15:4 (6:1, 7:1, 2:2)
Metieni: 48:34
Spēlētāju statistika (vārti+piespēle):

Kandava - Edgars Haferbergs 3+3, Mārcis Cickovskis 2+3, Ģirts Šteinblūms 3+1, Juris Guščins 2+2, Gatis Cickovskis 2+1, Andis Haferbergs 1+2, Edgars Mednis 2+0, Reinis Anģēns 0+1, Olafs Ezertēvs 0+1

Kurši 3 - Jānis Lagzdiņš 2+0, Raitis Suhins 1+1, Helmuts Feldmanis 1+0, Mareks Vērinieks 0+1

  -3 [+] [-]

, 2008-12-09 15:20, pirms 16 gadiem
Kurši 3

     [+] [-]

, 2008-12-09 19:50, pirms 16 gadiem
naijs