Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

„Kurši 2” veiksmīgi tiek galā ar „Talsi 2” florbolistiem

„Kurši 2” veiksmīgi tiek galā ar „Talsi 2” florbolistiem
Foto: www.fkkursi.lv

Kārtējo spēli Latvijas florbola čempionāta 2.līgā ir aizvadījuši „Kurši 2”, kas 3.apļa spēlē savā laukumā ar 10:6 apspēlēja vienību „Talsi 2”. Interesanti, ka rezultāts visas spēles garumā auga punkts punktā, bet finiša spurts tika paņemts vien 3.perioda otrajā pusē.

Rezultāts tiek atklāts pēc mājinieka Arņa Lasmaņa realizētā soda metiena mača septītajā minūtē. Brīdi vēlāk Kaspars Sokolovskis rezultātu dubulto, bet līdz pārtraukumam talsinieki atsit abus zaudētos vārtus, uz otro periodu atstājot tādu pašu bilanci kā spēles sākumā.

Otrās trešdaļas sākumā Kuršus atkārtotā vadībā izvirza Mārtiņš Finks, taču neilgi pēc tam Ričards Calkovskis atkal panāk izlīdzinājumu. Līdzīgā zīmē aizrit viss otrais periods, aizspēlējoties līdz 5:4 par labu liepājniekiem.

Pēdējās 20 minūtes ievieš nopietnas korekcijas spēles gaitā un, protams, rezultātā. Sākumā kārtējo reizi rezultātu izlīdzina talsinieki, taču vēlāk tas tiek sadragāts ar trim ātriem vārtu guvumiem mājinieku izpildījumā (8:5). Lai arī Bruno Teibe vienu vārtus atgūst, „Kurši 2” šo kļūdu ātri pieslīpē ar vēl diviem vārtu guvumiem, pie kam pēdējos gūstot esot mazākumā. Spēles beigu svilpei skanot, tablo rāda 10:6 par labu liepājniekiem.

Ļoti rezultatīva šī spēle izvērtās liepājniekam Mārtiņam Jurgevičam, kura kontā četri gūti vārti un viena rezultatīva piespēle, bet pretējā frontē rezultatīvākais bija Bruno Teibe, kuram divi vārti un arī viena piespēle.

Latvijas čempionāts florbolā vīriešiem 2.līgas Kurzemes reģionā

Kurši 2 – Talsi 2 10:6 (2:2, 3:2, 5:2)

Metieni: 43:29
Soda minūtes: 4:2

FK Kurši