Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

„Kurši 3” pārtrauc zaudējumu sēriju

„Kurši 3” pārtrauc zaudējumu sēriju
Foto: www.fkkursi.lv

Piektdien tika aizvadīta pirmā Latvijas florbola čempionāta spēle jaunajā gadā, kad spēkiem mērojās 2.līgas Kurzemes reģiona vienības „Kurši 3” un „F.F.K. Livonija”. Jau trešo reizi pārāki bija Kurši, ar rezultātu 9:4 svinot uzvaru viesos.

Pirmie vārti jaunajā gadā tiek gūti septītajā minūtē, kad pēc liepājnieka Ivara Laivenieka piespēles precīzs ir Helmuts Feldmanis. Mājinieki necieš klusu un gūst divus vārtus pēc kārtas, panākot sev labvēlīgu 1:2. Perioda izskaņā viesi rezultātu izlīdzina, taču neizmanto soda metienu, lai to palielinātu.

Otrajā trešdaļā iezīmējas līderi. Uz četriem precīziem liepājnieku raidījumiem, aizputnieki spēj atbildēt tikai ar vienu, ar individuālo meistarību paspīdot Jānim Odiņam. Pirms pēdējām 20 minūtēm jau 6:3 melno bruņinieku labā.

Spēles izskaņā nekas būtiski nemainās. Periods iesākas ar liepājnieka Rūdolfa Virgas realizēto vairākumu, kam seko vienu vārtu atgūšana mājinieku izpildījumā (7:4). Pirms spēles beigu svilpes viesi gūst vēl divus vārtus, tādējādi pārtraucot četru zaudējumu sēriju. Gala rezultāts 9:4 par labu „Kurši 3” florbolistiem.

Jāpiezīmē, ka trīs no četriem goliem livoniešu labā guva Jānis Odiņš, atzīmējoties kā rezultatīvākais starp savējiem, savukārt liepājniekiem tas bija Helmuts Feldmanis ar tik pat vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Latvijas čempionāts florbolā vīriešiem 2.līgas Kurzemes reģionā

F.F.K. Livonija - Kurši 3 4:9 (2:2, 1:4, 1:3)

Metieni: 45:45
Vārtsargi: Kaspars Roga - Reinis Grīnbergs

fkkursi.lv