Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

Jaunais gads sākas ar "velna" dzīšanu

Jaunais gads sākas ar "velna" dzīšanu
Intars Labsvārds. Kurš finto vēl skaistāk?

Čempionāta līderi "Ķekavas bulldogs" 2. līgas spēlē otrdien plkst. 21:00 uzņems "Devils United" florbolistus. Tiesa, joki būs mazi - velni pērno gadu noslēdza ar negaidītu uzvaru pār "Rīgas lauvām".

Velni gribēs buldogiem revanšēties par pirmajā aplī piedzīvoto zaudējumu, kad pirms pusotra mēneša Olimpiskajā centrā "suņi" bija pārāki 14:5 (pēc pirmās trešdaļas vadībā ar 4:3 bija "Devils United, smagā cīņā buldogiem spēles gaitu izdevās lauzt). Melnās formās spēlējošie velni sezonu iesāka pagalam vāji: ar pieciem zaudējumiem, taču tagad "devili" ir uz panākumu viļņa - trīs uzvaras pēc kārtas saldajā ēdienā ar sensāciju "Rīgas lauvu" laukumā 8:6, kas kopvērtējumā ļāva pacelties uz 5.vietu. Un tagad skarbā noskaņojumā gaidīt viņus Ķekavas sporta namā... Kalvis Bičevskis (10+10) un Kalvis Jēkabsons (11+4) - attiecīgi numur 14. un 66. ir spēlētāji, kuri buldogiem būs jāpieskata visvairāk.

"Ķekavas bulldogs" (25 p.) pēc 9. kārtas ar astoņām uzvarām ir meistarsacīkšu galvgalī, par trim punktiem apsteidzot "Rīgas lauvas" (22 p.), kas aizvadījuši spēli vairāk, un par 10 punktiem apsteidzot 3. vietā esošo "Jelgavas novadu" (15 p.), kam spēle rezervē.

P.S. Kā jauno gadu ieskandināsi, tāds būs arī pārējais. Florbola kaislībām pilns!

Kristaps Zaļkalns
kekavasbulldogi.lv