Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

„Irlava-Lainets” atkārtoti pārāki par „Kuršiem 3”

„Irlava-Lainets” atkārtoti pārāki par „Kuršiem 3”
Foto: www.fkkursi.lv

Aizvadītajā svētdienā Latvijas vīriešu florbola čempionāta 2.līgas Kurzemes reģiona ietvaros zaudējuma rūgtumu izcieta FK „Kurši” trešā komanda. „Kurši 3” Irlavā ar rezultātu 2:4 piekāpās „Irlava-Lainets” vienībai, zaudējot cerības tuvākajā laikā mainīt pozīciju turnīra tabulā.

Nedaudz veiksmīgāk pieturēt bumbiņu un sadarboties ar specifisko laukuma segumu izdodas mājiniekiem, taču, par spīti tam, rezultātu atklāj liepājnieks Helmuts Feldmanis no Ivara Laivenieka piespēles. Izņemot divus noraidījumus katrai komandai, tas arī viss pirmajā trešdaļā. Atpūtā dodoties, Kuršiem +1.

Otrā perioda pirmajā pusē abas komandas gūst vēl pa vienam panākumam, saglabājot nemainīgu rezultāta starpību (2:1). Irlavai precīzs ir Māris Austrums, bet Kuršiem - Ēriks Kriviņš. Līdzīgi kā pirmajā komandu tikšanās reizē, arī šoreiz Māra Austruma emocijas nāca uz āru, kā rezultātā noraidījums(2+10) un jau otrā sarkanā kartīte irlavnieku līdera kontā. Viesi vairākumu nerealizē, taču perioda izskaņā protokolā vēl viens ieraksts – izlīdzinājumu panāk Irlavas florbolists Daumants Purlīcis, Naurim Belovam asistējot. Pēdējās 20 minūtes komandas uzsāks vienādos sastāvos un ar neitrālu bilanci (2:2).

Trešais periods Kuršiem ierasti neveiksmīgs. Iesākumā nerealizēts skaitliskais pārsvars, turpinājumā divi vārtu zaudējumi, ar precizitāti izceļoties Kristam Austrumam un Aivim Riekstiņam, un noslēgumā, pēc pretinieka spēles ar augsti paceltu nūju, nopietns savainojums aizsardzības spēlētājam. Interesanti, ka tiesneši pārkāpumu nefiksē, laikam uzskatot, ka deguna pārsišana ar nūju nav divu minūšu vērts sods. Spēles gala rezultāts 2:4 par labu „Irlava-Lainets” florbolistiem.

Latvijas čempionāts florbolā vīriešiem 2.līgas Kurzemes reģionā

Irlava-Lainets - Kurši 3 4:2 (0:1, 2:1, 2:0)

Irlava-Lainets: Mārcis Krūmiņš 2 (1+1), Māris Austrums 1 (1+0), Daumants Purlīcis 1 (1+0), Aivis Riekstiņš 1 (1+0), Egils Valainis 1 (1+0), Nauris Belovs 1 (1+0).
Kurši 3: Ēriks Kriviņš 1 (1+0), Helmuts Feldmanis 1 (1+0), Ivars Laivenieks 1 (0+1), Viktors Vārna 1 (0+1).
Metieni: 33:19
Vārtsargi: Artūrs Ķimene - Reinis Grīnbergs

fkkursi.lv