Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Blinds atgriežas Latvijā, lai vadītu Ķekavu un spēlētu Kuldīgā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Blinds atgriežas Latvijā, lai vadītu Ķekavu un spēlētu Kuldīgā
Andis Blinds
Foto: mullsjoais.se

Aizvadītajā sezonā Latvijas florbola valstsvienības vārtsargs Andis Blinds kļuva par otro mūsu florbolistu, kas spēlējis Zviedrijas Superlīgā. Jaunajā sezonā viņš piekritis kļūt par ambiciozā "Ķekavas" kluba galveno treneri, spēlētāja karjeru turpinot Kuldīgā.

Pagājušās sezonas vidū Andis Blinds izšķīrās par piekrišanu pārcelties uz pasaules spēcīgāko florbola līgu – Zviedrijas Superlīgu, lai kļūtu par "Mullsjo AIS" kluba vārtsargu. Sākotnēji latvietis bija paredzēts kā nomināli otrais vārtsargs, taču kluba pamatvārtsargs iedzīvojās savainojumā, kas Blindam deva iespēju spēlēt vairākas cīņas pēc kārtas. Kad konkurents uz vietu vārtos atgriezās, Blinds bija spiests mačus vērot no rezervistu soliņa.

Starpsezonu periodā Blinds atgriezies Latvijā un piekritis kļūt par "Ķekavas" vīriešu kluba galveno treneri. Klubs starpsezonu periodā ievērojami pastiprinājis savas rindas, lai cīnītos par augstākajām vietām. Vienlaikus Blinds nolēmis turpināt arī spēlētāja karjeru, pievienojoties Latvijas čempionāta 1. līgas klubam "Kuldīga", kur gan iecerējis spēlēt kā laukuma spēlētājs, nevis ieņems vietu vārtos. Šī gan nebūs pirmā reize, kad viņš darbosies ar nūju rokās, jo 2006./07. un 2007./08. gada sezonā viņš kā laukuma spēlētājs darbojās "Latvijas Avīzes" klubā, kad vietu vārtos nevarēja ieņemt veselības problēmu dēļ.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja