Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

Startē sieviešu 1. līga

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Startē sieviešu 1. līga
"RSU"
Foto: Santa Muceniece

Ar divām spēlēm (Kocēnos un Liepājā) šodien startēs Latvijas Florbola čempionāta sieviešu 1. līgas turnīrs. Ja salīdzina ar iepriekšējo sezonu, šogad par medaļām cīnīsies par veselām divām komandām vairāk – piecas.

Pagājušajā čempionātā godalgotās vietas sieviešu 1. līgas turnīrā sadalīja trīs komandas – pārliecinoši uzvarēja "Rīgas Lauvas", 2. vietā ierindojās "Rubene-1", bet pēdējās palika "Ķekavas Bulldogi" florbolistes.

Šosezon spēļu kalendārā vairs nav atrodams "Ķekavas Bulldogi" vārds, bet ir gan "Rīgas Lauvas", gan "Rubene-1". Līgas jaunpienācējas ir komandas "RSU", "LiepU" un "Coyote". Ja par abu augstskolu vienībām īpaši jautājumi nerodas, tad īpaši jāatzīmē komanda "Coyote", kurā apvienojušās jaunās Inčukalna florbolistes un lielākoties pieredzējušās spēlētājas no Ķekavas.

SIEVIEŠU 1. LĪGA

Pulksten 14.30 "Rubene-1" – "Coyote" (Kocēnu sporta namā)

Pulksten 19.30 "LiepU" – "Rīgas Lauvas" (Liepājas Olimpiskajā centrā)

Izmantotie resursi:
floorball.lv