Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

"Rīgas Lauvas" sagādā pirmo zaudējumu ādažniecēm

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rīgas Lauvas" sagādā pirmo zaudējumu ādažniecēm
Foto: Renārs Buivids, floorball.lv

Latvijas Florbola čempionāta sieviešu 1. līgā ārkārtīgi aizraujoša un principiāla spēle notika šovakar Ādažu sporta centrā, kur spēkiem mērojās FK "Ādaži" un "Rīgas Lauvas". Pateicoties rīdzinieču vārtsardzes Kristīnes Kirilovas ļoti veiksmīgajai spēlei un Lienes Kraujas gūtajiem izšķirošajiem vārtiem, uzvaru ar 3:2 svinēja "Rīgas Lauvas".

Par to, cik svarīga abām komandām bija uzvara šajā mačā, liecina spēles epizode pirmajā periodā, kad florbolistes tik ļoti steidzās cīņa, ka skaitlisko sastāvu pārkāpa kā viena, tā otra komanda – no vienas laukumā bija devušās sešas spēlētājas, bet no otras pat visas septiņas. Pēc pirmā perioda vadībā ar vienu vārtu pārsvaru atradās viešņas (1:0), pēc otrā rezultāts bija kļuvis neizšķirts (2:2), bet uzvaras vārtus 50.minūtē guva "Rīgas Lauvu" spēlētāja Liene Krauja – 3:2. Pārējos divus vārtus Rīgas komandas labā iemeta Elvīra Birkhāne, bet par labāko spēlētāju tika atzīta vārtsardze Kristīne Kirilova, kura atvairīja 49 (!) no 51 pretinieču metiena. Par labāko "Ādažu" sastāvā atzīta Beāte Norde.

Vakar, 25.novembrī, šajā pašā līgā tika aizvadītas divas spēles. "Ķekavas Bulldogs" viesos ar 8:5 pārspēja LiepU florbolistes, uzvarētāju labā Inga Ametere guva 7 (5+2) punktus, bet Zane Zeļēņina – 5 (2+3). "Irlava/Tukums" savā laukumā ar 6:1 pieveica "Krustpili", Lindai Austrumai 4 (2+2) punkti, bet Eva Fricberga izcēlās ar "hat-trick". 24.novembrī krustpilietes viesojās pie LiepU, kur piedzīvoja zaudējumu ar 6:12, uzvarētāju labā trīs vārtus iemeta Karīna Mičule, bet viešņu rindās ar 5 (4+1) punktiem izcēlās Inita Voitiņa. 1.līgas līdere "Rubene-1" 23.novembrī izcīnīja jau sesto uzvaru sešas spēles, viesos ar 11:4 sakaujot "Rīgas Lauvas". Uzvarētāju sastāvā rezultatīvākā ar 4 (1+3) punktiem bija Ieva Priede, bet Lāsmas Mangules kontā trīs precīzi raidījumi.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2012-11-27 14:52, pirms 11 gadiem
Bildē ir vecās Lauvu spēlētājas, no kurā lielāka daļa spēlē Ādažos.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-27 16:46, pirms 11 gadiem
Ādaži the best !!!

     [+] [-]

, 2012-11-28 09:35, pirms 11 gadiem
Redz ko nozīmē pieredzējis treneris un taktika (+sakārtota aizsardzība), domāju būs savādāks rezultāts, redzēs kā ies nākamajā spēlē...