Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

Tu vari palīdzēt Daugavpils florbolistēm!

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Tu vari palīdzēt Daugavpils florbolistēm!
Daugavpils florbolistes
Foto: labiedarbi.lv

Daugavpils florbola aktīvisti piedalās projekta LabieDarbi.lv janvāra balsojumu konkursā, lai iegūtu finansējumu konkurētspējīgas sieviešu florbola komandu izveidei, kas nākamajā sezonā startētu Latvijas Florbola čempionāta sieviešu 1.līgā.

Jau pusgads, kā Daugavpilī izveidojusies centīgu un sportisku meiteņu grupa, kuras mērķis ir sasniegt daudzsološus rezultātus sieviešu florbolā. Projekta pieteikumā Vladislavs Tipāns rakstīja: "Pagaidām meitenes ir trenējušās tikai un vienīgi par saviem līdzekļiem, un, pateicoties pieredzējušu spēlētāju atsaucībai, uz treniņa laiku saņem minimālo nepieciešamo aprīkojumu. Meitenes jau ir apguvušas florbola pamatprasmes. Pagaidām treneru lomu pilda spēlētāji - amatieri, kuri meitenēm jau iemācījuši visu, ko prot paši, tāpēc radusies nepieciešamība noalgot profesionālu treneri, kurš organizētu augstvērtīgākus treniņus, apmācot daugavpilietes pareizai spēles tehnikai.”

Lai iegādātos visu nepieciešamo inventāru, nepieciešami 1996 lati. Sniegt savu atbalstu var ikviens idejas atbalstītājs, bez maksas balsojot Labiedarbi.lv - labdarība - Labie Darbi (ŠEIT) mājas lapā, kā arī portālā draugiem.lv (ŠEIT).

Ikviens potenciālajam atbalstītājs var nobalsot līdz 31.janvārim.

Janvāra projektu konkursa kopējais finansējums ir 9127 lati. Tas, cik daudz projektu iegūs finansiālu atbalstu, atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu.

Par projektu LabieDarbi.lv
Labiedarbi.lv ir Draugiem.lv un SMScredit.lv kopīgs labdarības projekts, kura uzdevums ir nodrošināt iespēju talantīgiem, apņēmīgiem un uz izaugsmi orientētiem Latvijas iedzīvotājiem saņemt finansiālu atbalstu savu mērķu sasniegšanai.

Ikmēneša atbalsta fonds ir mainīgs, jo to veido projekta LabieDarbi.lv labvēļa SMScredit.lv ikmēneša ziedojums Ls 0.50 apmērā no katra uzņēmuma izsniegtā aizdevuma iepriekšējā mēnesī.

Izmantotie resursi:
floorball.lv