Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

RSU zaudē Rīgā, uzvar Liepājā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

RSU zaudē Rīgā, uzvar Liepājā
RSU florbolistes
Foto: rsufloorball.lv

Šomēnes Latvijas Florbola čempionāta sieviešu 1. līgā aizvadītas trīs spēles. RSU vispirms savā laukumā cieta sakāvi (1:3) pret "Rubene-1", bet pēc tam viesos pārliecinoši ar 10:3 sagrāva LiepU. Vēl "Rīgas Lauvas" savā laukumā ar 9:5 uzveica līgas debitanti "Coyote".

5. februārī Rīgas Olimpiskajā sporta centrā RSU uzņēma "Rubene-1" (Kocēni). Pēc pirmā perioda rezultāts bija 1:0 viešņu labā. Otrās trešdaļas laikā kocēnietes guva divus vārtus, bet laukuma saimnieces tikai vienus (3:1), kā vēlāk izrādījās - pēdējos šajā mačā. Trešā perioda laikā neviena no komandām pie vārtu guvuma netika - spēle noslēdzās ar 3:1 "Rubene-1" labā. Vienīgā spēlētāja, kura savāca vairāk par vienu punktu, bija Zane Darša - 2 (0+2).

12. februārī tika aizvadītas divas spēles. Pirmajā mačā "LiepU" savā laukumā uzņēma RSU. Pēc nospēlēta pirmā perioda rezultāts bija tikai 1:0 par labu rīdziniecēm. Otrā perioda sākumā liepājniece Karīna Mičule pēc savas vārtsardzes piespēles izlīdzināja rezultātu 1:1, bet līdz perioda beigām viešņas guva vēl trīs vārtus (4:1). Otrās trešdaļas vidū RSU spēlētāja Sintija Miļūna saņēma sarkano kartīti, jo, kā izrādījās, nebija ierakstīta spēles protokolā. Trešā perioda sākumā laukuma saimnieces vienus vārtus atguva (2:4). Spēles turpinājumā sarkano kartīti saņēma arī rīdzinieču komandas kapteine Rasa Kolneja - par rupjību. Tomēr līdz spēles beigām tieši RSU guva vēl sešus vārtus, kamēr mājinieces tikai vienus – 10:3. Uzvarētāju rindās ar sešiem vārtu guvumiem izcēlās Santa Muceniece, bet Līgai Andersonei 3 (1+2) punkti .

LiepU vārtsardze Annija Jurgute pēc aizvadītā mača pastāstīja: "Spēle man bija interesanta un domāju, ka arī pārējām meitenēm tāpat. Komandā bija redzams cīņas spars, bet mums neveicās - vairākas reizes vairākumā tika izspēlēts līdz tukšiem vārtiem, bet bumbiņa tajos neielidoja. Mača pēdējā periodā satraumēju cirksni un bija grūtības pārvietoties vārtos. Pirms traumas rezultāts bija tikai 3:5. Spēles pirmās divas trešdaļas bija ļoti labas, jo meitenes cīnījās. Jāuzslavē arī rīdzinieces par neatlaidīgo cīņu. Šis zaudējums ātrāk jāaizmirst un jāgatavojas nākamajai spēlei."

Otrajā dienas spēlē "Rīgas Lauvas" florbolistes uzņēma "Coyote". Pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts - 1:1. Otrās trešdaļas laikā lauvenes Janas Trifanovas sargātajos vārtos raidīja sešas bumbiņas, bet viešņas bija precīzas tikai vienu reizi - 6:2. Pēdējās divdesmit minūtēs abas komandas apmainījās ar trim precīziem metieniem un spēle noslēdzās ar mājinieču uzvaru – 9:5. No rīdziniecēm rezultatīvākās bija Ieva Lapinska ar 4 (4+0), Ulrika Skakovska ar 3 (2+1) un Monta Ločmele ar 2 (2+0) punktiem. "Coyote" rindās rezultatīvākās bija Elīna Drēziņa ar 2 (2+0), un Elīza Bērziņa ar 2 (1+1) punktiem.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

 +16 [+] [-]

, 2012-02-14 22:11, pirms 12 gadiem
Njá Rubene-1 labi nospéléja pret RSU looti parliecinosi!!!

P.S Labi, ka floorbols attístas vél vairák ar jaunám komandám!!