Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

"Rubene-1" – sieviešu 1. līgas līdere

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene-1" – sieviešu 1. līgas līdere
"LiepU" florbolistes
Foto: no komandas arhīva

Šodien Rīgas Olimpiskajā sporta centrā notika Latvijas Florbola čempionāta sieviešu 1. līgas spēle starp komandām "RSU" un "Rubene-1" (Kocēni). Pateicoties kocēnietes Paulas Egles papildlaikā gūtajiem vārtiem, ar 3:2 uzvarēja "Rubene-1", kas ar divās spēlēs izcīnītajiem pieciem punktiem atrodas turnīra tabulas galvgalī.

"RSU" meiteņu komanda, lai arī ir 1. līgas debitante, noteikti pieskaitāma pie turnīra galvenajām favorītēm. Tieši rīdzinieces bija tās, kuras atklāja šodienas mača rezultātu (1:0), kā arī izvirzījās vadībā ar 2:1. Bet kocēnietes nodemonstrēja stingru raksturu, abas reizes spējot apspēlēties. Otro reizi to tikai 55. minūtē izdarīja Anete Blūma – 2:2. Drīz pēc tam "RSU" spēlētājai Santai Muceniecei bija iespēja izpildīt soda metienu, kas gan palika nerealizēts. Tāpat Rīgas komanda gandrīz divas minēties nespēja izmantot savu skaitlisko vairākumu – nācās spēlēt pagarinājumu. Papildlaika 63. minūtē A.Blūmas piespēle atrada Paulu Egli, kura meta precīzi – uzvara ar 3:2 un divi punkti turnīra tabulā. Nevar nepieminēt arī "Rubene-1" vārtsardzi Sintiju Bāliņu, kura šajā spēlē no 35 pretinieču metieniem galā netika tikai ar diviem. Uzvarētāju rindās Anetei Blūmai trīs rezultativitātes punkti, bet "RSU" labā abus vārtus guva Santa Muceniece.

Divas spēles sieviešu 1. līgā tika aizvadītas jau aizvadītās nedēļas nogalē. "Rubene-1" savā laukumā ar 15:8 sagrāva turnīra jaunpienācēju - "Coyote". Uzvarētāju labā pa četriem punktiem guva Lība Daija Mikova, Santa Paegle un Zane Darša, bet inčukalniešu un ķekaviešu apvienotās komandas rindās ar "hat-trick" izcēlās Monika Džigure un Elīza Bērziņa. Liepājā pie "LiepU" viesojās "Rīgas lauvas", kas izcīnīja uzvaru ar 8:3. Rīdzinieču rindās neapturama bija Ulrika Skakovska, kuras kontā 5 (4+1) rezultativitātes punkti.

Izmantotie resursi:
floorball.lv