Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Romāns Brezovskis startēs "Red Bull Street Style" pasaules finālā

Romāns Brezovskis startēs "Red Bull Street Style" pasaules finālā
Pasaules čempions Šons Garnjē
Foto: Red Bull Photofiles

60 pasaules labākie frīstaila futbolisti patlaban atrodas Dienvidāfrikas pilsētā Keiptaunā, lai sacenstos par pasaules čempiona titulu Red Bull Street Style 2010.

Viņu vidū ir arī mūsējais Romāns Brezovskis, kas 2009. gada Latvijas finālā guva pārliecinošu uzvaru. Romāns ir pamatīgi trenējies, dzīvojot Lielbritānijā, tāpēc mēs ceram uz vislabāko rezultātu. 26 un 27. aprīlī notiks kvalifikācijas sacensības, bet lielais fināls trešdien, 28. aprīlī. To tiešajā translācijā varēs vērot redbull.lv un redbullstreetstyle.com

Visā pasaulē notika 221 kvalifikācijas sacensības, kurās kopā piedalījās vairāk par 5000 dalībnieku, no kuriem labākie sapulcējušies Dienvidāfrikā. Arī tagadējais pasaules čempions Šons Garnjē (Sean Garnier) no Francijas ir klāt, lai aizstāvētu savu čempiona titulu. Tikai labākie no labākajiem tiks līdz trešdienas finālam, kurā piedalīsies 16 futbolistu.

Labāko no labākajiem apbalvos futbola leģendas Džordžs Veā un Edgars Davidss. Nīderlandiešu futbola superzvaigzne Davidss: „Esmu vērojis šo sporta veidu jau kādu laiku un līmenis šeit, Dienvidāfrikā, ir vienkārši neticams – tuvākajās dienās mēs varam sagaidīt lieliskus trikus. Puiši ir spējīgi ar futbola bumbu veikt tādas lietas, kas šķietami apgāž gravitācijas likumus. Jebkurš futbolists būtu laimīgs, ja spētu izpildīt ko tādu!”

Jāatgādina, ka pulksten 18.55 pēc Latvijas laika redbull.lv un redbullstreetstyle.com varēs vērot sacensību fināla tiešraidi!