Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

15. maijā notiks "Monster Games" otrais pasākums

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ar „MONSTER GAMES” otro pasākumu 15. maijā tiks atzīmēta skeitparku sporta veidu vasaras sezonas iestāšanās un vēl viena skeitparka attīstības posma noslēgums.

Pie tā parka veidotāji noteikti neapstāsies, un vienlaicīgi ar tajā sportojošo jauniešu profesionalitātes līmeņa augšanu turpināsies augt un attīstīties arī „MONSTERparks”, un jau šobrīd tas ir gatavs uzņemt sportot un atpūsties gribētājus visas vasaras garumā.

Apmeklētāji pēc iepriekšējā „MONSTER GAMES” pasākuma daudzviet izteica atzinīgus vārdus par sacensību sportistu augsto sniegumu un, protams, krāšņo pēcpasākuma ballīti ar Tomu Grēviņu un Mix meistariem AG un Raiti. Pateicoties skatuves, skaņas un gaismu iekārtu servisa kompānijai „RJK”, šoreiz tas viss būs tikai un vienīgi interesantāks un iespaidīgāks.

Ierodoties pasākumā, apmeklētāji vispirms pamanīs, kā top Latvijas labāko grafiti mākslinieku kopdarbs, kas turpmāk rotās „MONSTERparka” ieeju un kas nebūtu iespējams bez skeitparka un pasākuma lielā partnera „STATS Serviss” atbalsta.

Viena no skatāmākajām un bez šaubam interesantākajām pasākuma daļām būs „Taktika.lv” skrituļslidošanas, „BOARDS.LV” skeitborda, „Parbmx.com” BMX un „Ridestreets.lv” MTB starptautiskās šova sacensības. Būs vērojama spraiga cīņa starp pašiem labākajiem Baltijas sportistiem un viesiem no tālākām valstīm. Mūsu sportistiem būs ļoti nepieciešams atbalsts, jo ārzemju sportisti ierodas uz šim sacensībām ar ļoti nopietniem nodomiem un saviem fanu pūļiem.

Sadarbībā ar moto klubu ADRENALIN.LV pirms koncerta mēs redzēsim „Stunfighters” šovu, kurā piedalīsies „Rockstar” zvaigzne Mārtiņš Aleksandrovičš, un viņam pretī stāsies „Monster Energy” pārstāvji Kaspars Kraulis, Kārlis Sabulis un Gundars Gaušis, kā arī skrituļslidošanas, skeitborda, BMX un MTB sportisti, kuri būs uzvarējuši savos veidos.

Nozīmīgu daļu pasākuma programmas aizņems mūzika. 2007.gadā par „MTV New Sound or Europe” atzītā pop punk/electro igauņu grupa „BEDWETTERS”, mūsu pašu un aizvein lielāku popularitāti guvusī grupa „TĀ TĀ TĀ” un alternative metal grupa „THUrsday 12th”.kā arī pasākumu noslēgs "Monster Games" after party ballīte ar radošu dīdžeju piedalīšanos.

Informāciju sagatavoja:
Agnis Skrebs
Motosporta žurnālists

     [+] [-]

, 2010-04-27 20:39, pirms 14 gadiem
TEST

  +3 [+] [-]

, 2010-04-27 23:08, pirms 14 gadiem
Ballītē,man patīk monsterpakrs. ceru,ka būs tik pat labi,kā ierpeikšējos sačos.