Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Ceturtdien "Grīziņkalna Kausa 09" pēdējais pusfināla posms

Andrejs Siliņš

Jau šo ceturtdien 17:00 Grīziņkalna skeitparkā norisināsies pēdējais no "Grīziņkalna kausa 09" pusfināla sacensību posmiem, kurā tiks noskaidroti labākie ekstrēmo sporta veidu braucēji, kas tālāk startēs skeitparka sezonas noslēdzošajās fināla sacensībās 3. oktobrī.

Līdz šim Grīziņkalna skeitparkā ir norisinājušies jau divi “Grīziņkalna kausa 09” pusfināla posmi, kuri ir pulcējuši vairāk kā 100 jaunos sportistus no Rīgas un Rīgas rajona. Fināla sacensības, kas norisināsies nākamajā sestdienā, 3.oktobrī, sola lielisku šovu no labākajiem ekstrēmo sporta veidu sportistiem.

Sekot līdzi sacensību rezultātiem un uzzināt vairāk par Grīziņkalna skaitparka aktivtātēm - streetbasket.lv.

Lai popularizētu veselīgu dzīves veidu jauniešu vidū, jauniešu organizācija „Avantis” sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamentu, ik trešdienas un ceturtdienas līdz pat septembra beigām, Grīziņkalna skeitparkā (J.Asara iela 24, Rīga) organizē dažādas sporta aktivitātes.

Jauniešu organizācija ”Avantis” pirms 6 gadiem, bijušā karuseļu atrakciju parka teritorijā, izveidoja Grīziņkalna skeitparku. „Avantis” aktīvi darbojas skeitparkā, lai pievērstu jauniešus aktīvam dzīves veidam un piedāvātu kvalitatīvi pavadīt savu brīvo laiku, organizējot dažādus sporta, aktīvās atpūtas, mūzikas un radošās aktivitātes.

Organizē: jauniešu organizācija „Avantis” sadarbībā ar RD IJSD.