Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Ogrē notiks augstas grūtības pakāpes kross

Ogrē notiks augstas grūtības pakāpes kross
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

28. martā pulksten 12 Ogrē notiks augstas grūtības pakāpes krosa skrējiens "HI-TEC OGRE X-TRAIL".

Skrējiena distance būs apmēram 12 km garumā un tā paredzēta pa Ogres Zilajiem kalniem. Trases reljefs - sarežģīts, trases klājums atkarīgs no laika apstākļiem, iespējams sniegs, ledus, dubļi, peļķes, krituši koki, ceļi un bezceļi, stāvi kāpumi un nogāzes.

Šī iemesla dēļ sacensības paredzētas tikai pieaugušajiem!

Krosa skrējienu rīko Ogres Slēpotāju klubs, bet viņu atbalstītāji - hi-tec.com sacensību uzvarētājiem ir paredzējuši nopietnas balvas!

Visi tie, kas uz vietu uz goda pjedestāla neizcīnīs, tomēr būs tik stipri, lai finišētu, piedalīsies atbalstītāju dāvāto balvu izlozē.

Pieteikšanās sacensībām sāksies 8. martā, pieteikties būs iespējams Ogres Slēpotāju kluba mājaslapā: izturiba.lv, IT atbalsts: bitforit.lv. Nolikums un trases shēma tiks publicēti jau tuvākajā laikā.

Izmantotie resursi:
izturiba.lv


, 2010-03-07 21:09, pirms 14 gadiem
lūk to jau es saprotu!!! nevis to ''izsturības'' skrējienu psss.
, 2010-03-07 23:32, pirms 14 gadiem
Personīgi mans viedoklis- cilvēkam jābūt galīgi iznīkušam aiz bezdarbības un labas dzīves, lai dzītos sevi mocīt kaut kādu grūti saprotamu ideju vārdā...
, 2010-03-08 10:42, pirms 14 gadiem
elements rakstīja: Personīgi mans viedoklis- cilvēkam jābūt galīgi iznīkušam aiz bezdarbības un labas dzīves, lai dzītos sevi mocīt kaut kādu grūti saprotamu ideju vārdā...
Pareizi, labāk klabināt pa tastatūru, jo tas noteikti nav aiz bezdarbības
, 2010-03-08 12:29, pirms 14 gadiem
Spartietis rakstīja: Pareizi, labāk klabināt pa tastatūru, jo tas noteikti nav aiz bezdarbības
Tastatūru jau mēs visi te klabinām, tā kā tas diez vai būs noteicošais rādītājs
Artūrs Bogdanovičs. Publicitātes foto

Olimpiskās vienības skeitbordists Bogdanovičs aizvadījis sacensību sezonu

Septembra beigās aktīvo sacensību un ceļojumu sezonu Latvijas Olimpiskās vienības sastāvā noslēdza skeitbordists Artūrs Bogdanovičs, kurš savu slavu vietējās un nu jau arī starptautiskajās aprindās kā skeitbordists un fotogrāfs izpelnījies zem pseidonīma “Mr.Boga”, informē portāls balticevents.info.
Edgars Grāvītis. Foto: Ninajelencphoto

Grāvītis un Plaudis U23 un jauniešu PČ pārvar kvalifikācijas sacensības

LETA. Latvijas smaiļotājs Edgars Grāvītis sestdien Krakovā pasaules U23 čempionātā airēšanas slalomā pārvarēja kvalifikāciju smaiļošanas slaloma krosā, bet junioru konkurencē tas pa spēkam bija Mārtiņam Plaudim.
Artūrs Bogdanovičs. Foto: No personīgā arhīva

Latviešu skeitbordists Bogdanovičs uzsācis ceļu pretim 2024. gada Parīzes OS

Jūlija sākumā no savas pirmās starptautisko sacensību tūres atgriezās viens no aktīvākajiem Latvijas skeitbordistiem – Latvijas Olimpiskās vienības sportists un Boards.lv komandas braucējs Artūrs Bogdanovičs (starptautiskajās skeitborda aprindās pazīstams kā Mr.Boga). Kopš maija mēneša Artūram izdevies paviesoties jau sešās Eiropas valstīs, kur viņš veiksmīgi startēja vairākās pasaules līmeņa sacensībās, paralēli aktīvi trenējoties un brīvajā laikā arī iemūžinot piedzīvoto fotogrāfijās. Šajā tūrē noslēdzošās bija sezonas pirmās Olimpiskās kvalifikācijas sacensības Romā – Street Skateboarding Rome.