Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

broky ''FaZe'' izcīna 9. vietu ''DreamHack Open'' turnīrā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

broky ''FaZe'' izcīna 9. vietu ''DreamHack Open'' turnīrā
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV

Latvijas e-sporta pazīstamākais pārstāvis broky kopā ar savu komandu ''FaZe'' izcīnījis 9. vietu Ņujorkas ''DreamHack Open Fall 2020'' turnīrā. Cīņā par 9. vietu ''FaZe'' ar 2:0 pārspēja ''North'' komandu un par iegūto devīto vietu komanda saņēma 3250 ASV dolāru lielu prēmiju.

broky komanda ''FaZe'' no 15. oktobra piedalījās Ņujorkā notiekošajā ''DeamHack Open Fall 2020'' turnīrā, kura fināls paredzēts 25. oktobrī un turnīra uzvarētāja saņems 33 tūkstošus ASV dolārus. Vispirms komandas tika sadalītas četrās grupās par četrām komandām. No katras grupas divas labākās iekļuva ceturtdaļfinālā, kamēr divu pēdējo vietu īpašnieces cīnījās par prēmijām, ko komandas saņem par katru ieņemto vietu.''

''FaZe'' no grupas neizkļuva un šodien cīnījās par devīto vietu turnīrā pret ''North'' komandu. Pirmajā kartē ''Overpas'' broky komanda uzvarēja ar 16:14 (9:6, 5:10), bet otrajā ''Dust 2'' kartē bija nepieciešams papildlaiks, kur ''FaZe'' uzvarēja ar 4:2, izcīnot uzvaru un devīto vietu turnīrā. Komanda saņēma 3250 ASV dolāru lielu prēmiju par iegūto devīto pozīciju. broky ne tas labākais sniegums, savā komandā esot tikai ceturtais labākais. broky izcīnīja reitingu 1.05 ar 37-41 KD un 71.3 ADR.

Tikmēr cita latvieša Yekindar pārstāvētā ''Virtus Pro'' komanda rītdien aizvadīs pusfināla cīņu Ņujorkas turnīra CIS zonā.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/matches/234473...
https://www.hltv.org/matches/234444...