Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Latvijas esportists YEKINDAR oficiāli pievienojas ''Liquid'' komandai

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Latvijas esportists YEKINDAR oficiāli pievienojas ''Liquid'' komandai
Mareks "YEKINDAR" Gaļinskis. Foto: HLTV

CS:GO komanda ''Liquid'' oficiāli pavēstījusi, ka tās komandu papildinājis Latvijas esportists Mareks YEKINDAR Gaļinskis, kurš tās rindās turnīros piedalījies kopš jūnija, bet tikai pagājušajā nedēļā nokārtoja līgumsaistības ar iepriekšējo vienību ''Virtus.pro''.

Latvijas esportists Mareks YEKINDAR Gaļinskis oficiāli pievienojies ''Liquid'' komandai, paziņojusi vienība. Līdz 2022. gada maija beigām latvietis pārstāvēja ''Virtus.pro'' vienību, taču pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā un komandas saitēm ar Kremlim pietuvināto oligarhu Ališeru Usmanovu, komandu vairs nepielaida starptautiskajiem esporta turnīriem.

Kopš jūnija YEKINDAR pārstāvēja ''Liquid'', taču ne kā oficiāls šīs komandas pārstāvis, bet aizvietojot Ričardu ''shox'' Papilonu. Līdz ar Gaļinska pievienošanos uzlabojās arī ''Liquid'' rezultāti. Vispirms ''IEM Cologne'' sacensībās komanda ieņēma 5.-6. vietu, bet ''ESL Pro League Season 16'' turnīrā zaudēja finālā jeb bija otrie.

Komandas pārstāvji uzteica YEKINDAR un vēlējas, lai viņš ar komandu noslēdz oficiālu līgumu, taču to paveikt nebija vienkārši. Latvietim vēl bija esošs līgums ar bijušo komandu, ko Gaļinskis pats izpirka pagājušajā nedēļā, par to paziņojot oficiāli.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/news/34846/liq...