Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Katovices "Top6" garantē arī broky un "FaZe"

Rolands Eliņš

Katovices "Top6" garantē arī broky un "FaZe"
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV

Datorspēles CS:GO turnīra "IEM Katowice 2022" izslēgšanas spēles sasniegusi arī "FaZe Clan" komanda ar latvieti Helviju broky Saukantu sastāvā, šodien ar 2:1 pieveicot Zviedrijas "Fnatic".

• Vakar vakarā par vietu izslēgšanas spēlēs jeb labāko sešiniekā jau parūpējās Mareka YEKINDAR Gaļinska pārstāvētā "Virtus.pro" komanda, bet šovakar to pašu paveica arī broky un "FaZe".

• Abām komandām vēl jāaizvada pēdējā apakšgrupas spēle, kurā izšķirsies, vai būs jāspēlē ceturtdaļfinālā vai jau būs garantēts pusfināls. "Virtus.pro" rītvakar spēlēs pret Dānijas "Heroic", bet pēc tam "FaZe" sacentīsies ar turnīra galveno favorīti "Natus Vincere".

• Attiecīgi visnotaļ reāla ir iespēja, ka abas latviešu pārstāvētās komandas var satikties pusfinālā vai finālā, taču savstarpēja tikšanās ceturtdaļfinālā vairs nav iespējama pat teorētiski.

Šodienas mačā "FaZe" sastāvā bija atgriezies igauņu jaunā zvaigzne Robins ropz Kols, kurš, ierodoties Polijā, bija spiests atrasties karantīnā pozitīva Covid-19 testa dēļ un iepriekšējās spēles izlaida. "FaZe" tagad bija pilnā sastāvā, taču divi spēlētāji - broky un norvēģis rain - spēlē piedalījās attālināti. rain ir pozitīvs Covid-19, kamēr broky no rīta izjutis slimības simptomus un, tā ka nepaspēja veikt Covid-19 testu, arī spēlei pieslēdzās attālināti, kas esportā ir iespējama lieta.

Spēlē pret "Fnatic" broky komanda dominēja pirmajā kartē "Overpass", uzvarot ar 16:5. Tā turklāt bija pretinieku izvēlētā karte, tiesa, pēc tam "Fnatic" ar 16:10 revanšējās "FaZe" izvēlētajā "Inferno" kartē. Izšķirošā cīņa norisinājās "Mirage" kartē, kurā "FaZe" pārsvarā atradās vadībā un noveda maču līdz uzvarai ar 16:9.

broky bija otra labākā statistika savā komandā (52-41 un reitings 1.17), šajā ziņā esot nedaudz aiz kanādieša Rasela Twistzz van Dalkena. Viņi abi trijatā ar ropz nodemonstrēja agresīvu un grūti apturamu spēli, liekot runāt par savu augsto potenciālu. ropz šajā mačā tika pie statistikas 50-47 un reitinga 1.08.

Iekļūstot Katovices prestižā turnīra labāko sešiniekā, komandas jau garantējušas prēmiju 40 tūkstošu dolāru vērtībā. Vieta pusfinālā šo prēmiju dubultos, kamēr finālā tiks sadalīti 580 tūkstoši, no kuriem uzvarētāji iegūs 400 tūkstošus. Izslēgšanas spēles paredzētas nākamajā nedēļas nogalē Katovices "Spodek" arēnā jau vairāku tūkstošu skatītāju klātbūtnē.

Izmantotie resursi:
CS:GO News & Coverage | HLTV.org

  -3 [+] [-]

, 2022-02-20 00:00, pirms 3 gadiem
Joprojām nesaprotu...kāds sakars šai ziņai ar sporta portālu...šeit liek jebkuras ziņas, kur kāds savā starpā cīnās? Nu labi, raksts par Eirovīzija būs? Frizieru, pavāru konkursi..pie tam, īpaši, ja spēlē CS...nu es vēl kaut kā varētu iedomāties, ja būtu kāda FIFA..bet nu šeit..kāds sakars?

  +2 [+] [-]

, 2022-02-20 00:55, pirms 3 gadiem
RAZOR rakstīja: Joprojām nesaprotu...kāds sakars šai ziņai ar sporta portālu...šeit liek jebkuras ziņas, kur kāds savā starpā cīnās? Nu labi, raksts par Eirovīzija būs? Frizieru, pavāru konkursi..pie tam, īpaši, ja spēlē CS...nu es vēl kaut kā varētu iedomāties, ja būtu kāda FIFA..bet nu šeit..kāds sakars?
tapec ka tadi ka tu nak izlasit un komentet savu nesaprashanu

     [+] [-]

, 2022-02-21 01:21, pirms 3 gadiem
RAZOR rakstīja: Joprojām nesaprotu...kāds sakars šai ziņai ar sporta portālu...šeit liek jebkuras ziņas, kur kāds savā starpā cīnās? Nu labi, raksts par Eirovīzija būs? Frizieru, pavāru konkursi..pie tam, īpaši, ja spēlē CS...nu es vēl kaut kā varētu iedomāties, ja būtu kāda FIFA..bet nu šeit..kāds sakars?
Tas varbūt nav tāds sports, kā Tu un pārējie, arī es saprotu ar vārdu sports, bet tā lieta prasa īstenībā daudz nervu un to var redzēt pat ar neapbruņotu aci skatoties no malas uz tiem čaļiem. Tas skaitās zem "E-sports". just deal with it. Ej smirdēt kkur citur. Vispār nesaprotu, kāda jēga Tev te komentēt. Es personīgi neeju uz rakstiem, kas man galīgi neinteresē un nekomentēju.. vienk. wtf?