Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

broky un "FaZe" divreiz atspēlējas un iekļūst "ESL Pro League" finālā

Rolands Eliņš

broky un "FaZe" divreiz atspēlējas un iekļūst "ESL Pro League" finālā
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV

Datorspēles CS:GO turnīra "ESL Pro League Season 15" finālā spēlēs Latvijas esportista Helvija broky Saukanta pārstāvētā komanda "FaZe Clan", kas pusfinālā ar 2:0 pārspēja Brazīlijas FURIA. Finālā rītdien "FaZe" sacentīsies pret Somijas ENCE.

"FaZe Clan" komanda sasniegusi finālu otrajā lielajā turnīrā pēc kārtas. Februāra izskaņā broky pārstāvētā komanda triumfēja Katovices turnīrā, kas ir viens no sezonas galvenajiem notikumiem, bet tagad sasniegts fināls "ESL Pro League" turnīrā, kurā piedalījās 24 komandas.

Ar iekļūšanu finālā "FaZe Clan" garantējusi vismaz 85 tūkstošu dolāru vērtu prēmiju, kamēr uzvara turnīrā šo summu palielinās līdz 190 tūkstošiem, ieskaitot bonusu par uzvarām apakšgrupas turnīrā. Tāpat turnīra uzvarētāji automātiski kvalificēsies "BLAST World Final 2022" turnīram, kurā būs tikai astoņas dalībnieces.

Šodienas mačā pret Brazīlijas "FURIA Esports" broky bija zemāka statistika nekā ierasts - 36-43 un reitings 0.88. Tā bija ceturtā labākā komandā. Lielisku spēli aizvadīja igaunis Robins ropz Kols, kurš izcēlās ar 53-37 un reitingu 1.26.

Pirmajā kartē "'Inferno" broky komanda nokļuva iedzinējos ar 1:5 un pēc tam ar 5:13, taču turpinājumā CT pusē uzvarēja 11 raundos pēc kārtas un izcīnīja uzvaru 16:13.

Arī otrajā kartē - "Mirage" - "FaZe" bija tuvu zaudējumam, nonākot iedzinējos ar 8:13, taču atkal savācās īstajā brīdī un panāca vispirms 13:13 un pēc tam 15:15. Sekoja papildlaiks, kurā "FaZe" nokārtoja sev uzvaru ar 19:16.

Rītdienas finālmačā, kas sāksies 18:00, "FaZe" spēlēs pret Somijas ENCE, kurai piekāpās ar 1:2 apakšgrupas turnīrā. Jāatgādina, ka "FaZe" apakšgrupu sāka ar diviem zaudējumiem, piekāpjoties arī "FURIA Esports".

     [+] [-]

, 2022-04-10 15:58, pirms 2 gadiem
Nu tāds kašmars.. naves grupa no kuras tika ārā 3 komandas visas ir pusfinālā. + Faze tāds ceļš uz trofeju...pirmais fināls jau par tikšanu ceturdļfinālā pret Players(gambit) un tad vēlviens fināls ar Navi.. un tikai tagad īstais fināls...Nice

     [+] [-]

, 2022-04-12 20:52, pirms 2 gadiem
Lieliski
brokysaukants rāda meistarību