Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2298, Did:0, useCase: 3

EHL jaunās sezonas svarīgāko lietu kopsavilkums

robertsplavejs
robertsplavejs

7.septembrī norisinājās EHL pirmssezonas sapulce, kurā interesenti tika iepazīstināti ar sezonas jaunumiem.

DATUMI KURUS JŪS NEDRĪKSTAT PALAIST GARĀM:

Sezonas sākums Rīgas divīzijām - 1. oktobris
Sezonas sākums OZO divīzijai - 22. septembris

Komandu pieteikumus pieņemam līdz 13. septembrim (pieteikumā jābūt norādītam arī komandas mājas ledus laikam) Galējam spēlētāju pieteikumam jābūt iesūtītam līdz 25. septembrim

Līdz 1. oktobrim ir jābūt samaksātai pusei no licenzes naudas - komandām, kas pieteicās periodā, kad bija pazemināta dalības maksa (30Ls), jāiemaksā 15Ls, komandām, kas pieteikušās pēc tam par 35Ls jāsamaksā 20Ls un atlikušie 15Ls jāsamaksā līdz pārejas perioda beigām

Nedaudz par pārējo:

IZSPĒLES KĀRTĪBA -
katra divīzija tiek nokomplektēta ar 16 komandām, kas sadalās divās konferencēs - austrumi un rietumi. Savā konferencē tiek izspēlēti divus apļi aizvadot vienu mājas un vienu izbraukuma spēli ar katru komandu un tad viens aplis ar pretējas divīzijas katru komandu (kas nozīmē, ka regulārajā sezonā pie 16 komandu daudzuma, nodrošinam Jums 22 spēles). Pēc aizvadītām regulārās sezonas spēlēm katras konferences 4 spēcīgākās komandas turpina cīnīties par Play-Off'os, katru kārtu izspēlējot līdz divām uzvarām, savukārt fināls tiek spēlēts līdz trijām uzvarām. Komandām, kas neiekļūst izslēgšanas spēļu kārtā (Play-Off'os), EHL piedāvā spēlēt Challange Cup turnīru par nelielu, bet papildus samaksu (cenas tiks aprēķinātas tā, lai varētu nodrošināt foto un video, t.i. pa pašizmaksām).

SADALĪJUMS PA DIVĪZIJĀM -
EHL mājaslapā ir iespējams apskatīt provizorisko līgas sadalījumu uz doto brīdi. Ar zaļu ir atzīmētas komandas kas rakstiski (atsūtot pieteikuma e-pastu) pieteikušas savu dalību līgā un ar dzeltenu komandas, kas mutiski apstiprinājušas savu dalību. Kā jau redzat, tad gan R4, gan R3 divīzijas jau ir aizpildītas un brīvu vietu vairs nav. Kas attiecas uz R2 un R1 divīzijām - turpinam gaidīt līdz 13.09. pēdējos komandu pieteikumus un tad lemsim ko darīt, skatīsimies sastāvus un kopīgi ar Jums centīsimies izveidot vislabāk iespējamo komandu sadalījumu. (jo ātrāk komandas izrādis iniciatīvu un pieteiksies, jo ātrāk varēsim Jūs sadalīt un izveidot kalendāru).
LAI JŪS NESABĪTOS - VĒLREIZ ATKĀRTOJU, KA ŠIS NAV PĒDĒJAIS UN FINĀLA SADALĪJUMS (NATTIECAS UZ R3, R4 UN OZO DIVĪZIJĀM), UZKLAUSĪSIM JŪSU VIEDOKĻUS UN LABOJUMUS, JA TĀDI IR!!!

OZO DIVĪZIJA -
ŠĪ IR lieliska iespēja piedalīties mūsu organizētajā atklātajā čempionātā, kas norisināsies katras nedēļas 6dienā un 7dienā OZO ledus hallē. Katrai komandai būs pa vienai spēlei nedēļā, visas spēles norisināsies TIKAI OZO hallē un nebūs tādu lietu kā mājas vai izbraukuma spēles - komandas katru spēli visus izdevumus dalīs uz pusēm. Fiksētā maksa par katru spēli ir 60Ls no komandas (kas sevī iekļauj ledus izmaksas, tiesnešus, sekretariātu, māsiņu, tablo, fotogrāfu, video, balvas utt), kas ir stipri lētāk kā jebkur rīgā. Ja vēlaties pieteikt savas komandas dalību šajā divīzijā, tad pasteidzaties, jo šeit sezona sākas jau 22. septembrī!!!

ALL-STARS SPĒLE -
31. aprīlī (datums var tikt mainīts) OZO hallē norisināsies Entuziastu Hokeja līgas zvaigžnu spēle, kurā piedalīsies 1 spēlētājs no katras EHL komandas. Komandas dalīsies Austrumos un Rietumos, kur tiks noskaidrota ne tikai specīgākā no abām komandām, bet arī labākie individuālajos prasmju konkursos. Visas ar šo pasākumu saistītās izmaksas sedz līga (tai skaitā spēļu kreklus).

APBALVOŠANAS PASĀKUMS -
Sezonas noslēgumā EHL rīko noslēguma pasākumu KHL bārā, kurā, ar medaļām, tiek apbalvotas katras divīzijas 6 spēcīgākās, regulārās sezonas, komandas (3 no katras divīzijas), regulārās sezonas divīzijas čempioni saņem arī kausu, kā arī Play-Off uzvarētājiem tiek pasniegts kauss un medaļas. Tiek apbalvoti arī katras divīzijas rezultatīvākie spēlētāji un vārtusargi dažādās nominācijās.

APDROŠINĀŠANA -
pielikumā varat atrast speciāli entuziastiem sagatavotu apdrošināšanas piedāvājumu. Cenas atšķiras atkarībā no izvēlētā apdrošināšanas veida un apdrošināšanas ņēmēja skaita. Kā notiksies apdrošināšanas iegāde - komandu kapteiņiem pašiem šī informācija būs jānodod tālāk komandas biedriem (info būs pieejams arī mājaslapā un citos mūsu medijos) kā arī nāksies apkopot visus interesentus. Mēs Jums izsūtīsim apdrošināšanas pieteikuma anketu, kurā būs jānorāda ņemēja vārds, uzvārds, personas kods un izvēlētais apdrošināšanas veids un kopā ar naudu jānodod mums. Pēc tam pretī Jums izsniegsim apdrošināšanas polises.

JAUNUMS - SAZIŅA AR KOMANDAS BIEDRIEM IZMANTOJOT VIENOTU SMS -
esam vienojušies ar šā pakalpojuma sniedzēju par sekojošu lietu - komandām ir iespēja iegādāties 1000sms paketi par tikai 25Ls+PVN. Šī iespēja ļauj ļoti atvieglot saziņu ar komandas biedriem. Daudzo epastu, telefona zvanu un, katram induviduāli, sūtītas īsziņas vietā tagad varēsiet izmantot speciālu programmu uz datora (programmas lietošana ir ļoti viegla un elementāra), kas ļaus vienā reizē nosūtīt Jūsu vēlamo īsziņu visiem programmā norādītajiem telefoniem.

Ar cieņu-
"ENTUZIASTU FONDS"
Tālr: +37128881115
Email: roberts@entuziasti.lv
Entuziasti
Lapas - Entuziasti - Sākumlapa - draugiem.lv
Update Your Browser | Facebook
Entuziasti

     [+] [-]

, 2012-09-10 15:05, pirms 12 gadiem
Latvijas hokeja federācija varētu pamācīties