Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Polstjanaja izcīna 15. vietu daudzcīņā PČ mākslas vingrošanā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Polstjanaja izcīna 15. vietu daudzcīņā PČ mākslas vingrošanā
Jeļizaveta Polstjanaja pasaules čempionāta sacensībās ar lentu. Foto: Sputnik/Scanpix

LETA. Latvijas pārstāve Jeļizaveta Polstjanaja sestdien Japānā pasaules čempionātā (PČ) mākslas vingrošanā ierindojās 15.vietā daudzcīņā.

Polstjanaja finišēja 15.vietā 18 fināla dalībnieču vidū ar četrās disciplīnās nopelnītiem 88,450 punktiem.

Uzvarēja Krievijas Mākslas vingrošanas federācijas (VFHG) pārstāve Dina Averina, kura sakrāja 108,400 punktus un izcīnīja savu ceturto zelta medaļu Japānā individuālajās disciplīnās. Tikai vingrojumā ar lenti viņa piekāpās Baltkrievijas sportistei Aļinai Gornosjko.

Gornosjko daudzcīņā ar 105,300 punktiem ieņēma otro vietu, bet uzvarētājas dvīņumāsa Arina Averina bija trešā ar 103,200 punktiem.

Jau ziņots, ka daudzcīņas kvalifikācijā Polstjanaja ar četrās disciplīnās nopelnītajiem 70,200 punktiem ieņēma 11.vietu 61 sportistes konkurencē.

Polstjanaja trešdien vingrojumā ar apli izcīnīja desmito vietu, vingrojumā ar bumbu Polstjanaja uzrādīja 18.rezultātu, bet dienu vēlāk vingrojumā ar vālītēm sasniedza 12.labāko rezultātu un vingrojumā ar lentu ierindojās 40.vietā.

Latvijas pārstāvei čempionāts jau beidzies, bet sacensības ar grupu vingrojumiem noslēgsies svētdien.

Izmantotie resursi:
LETA