Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Galda tenisa izlase atzīst Grieķijas pārākumu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Galda tenisa izlase atzīst Grieķijas pārākumu
Matīss Burģis šoreiz Latvijas izlasei palīdzēt nevarēja

Sestdien, 28. augustā, Liepājas Olimpiskajā centrā JOOLA Eiropas Nāciju līgas spēli galda tenisā aizvadīja Latvijas un Grieķijas nacionālās izlases. Kā jau tas bija gaidāms, uzvaru ar rezultātu 3:0 izcīnīja viesi, kas ne velti pasaules rangā atradās augstajā 10. vietā.

Pat neskatoties uz to, ka komandā nebija vairāki līderi, grieķi uz Liepāju bija ieradušies ar vienu mērķi – uzvarēt. Arī mūsu komandā bija jāiztiek bez mūsu ierastajiem līderiem Matīsa Burģa un Sandija Vasiļjeva, turklāt, palīdzēt nevarēja arī Reinis Burģis, kurš šoreiz vairāk pildīja trenera un sacensību organizatoriskās funkcijas.

Kā jau tas bija gaidāms, grieķi savu meistarības atšķirību apstiprināja sākot ar pirmo spēli, kur tika izcīnīta uzvara ar 3:0, un tikai pēdējā spēlē pie vienīgās latviešu uzvaras setā tika mūsu komandas trešais numurs Artūrs Reinholds. Līdz ar to, galarezultātā mūsu izlase cieta zaudējumu ar 0:3, taču ar piebildi, šī bija visaugstākās klases komanda, kas ne velti atrodas asaules Top 10 reitingā.

Kā skaidro Reinis Burģis, tad spēles ir bijušas salīdzinoši līdzīgas ,un mūsu puišiem ir pietrūkusi meistarība tikai setu galotnēs, kas pierāda grieķu līderu pieredzi un meistarību.

Nākamās cīņas mūsu galda tenisisti aizvadīs novembrī un decembrī. Novembra beigās izbraukumā mūsu izlase sacentīsies ar Šveices komandu, savukārt, decembra vidū Liepājā viesosies Luksemburgas komanda, kurai pirmajā spēlē tika piedzīvots zaudējums tikai piektajā mačā – 2:3.

  +3 [+] [-]

, 2010-08-30 13:45, pirms 14 gadiem
baigaa informaacija!!!nevar pat uzrakstiit kas speeleeja LV sastaavaa vai viens Arturs speeleeja visas triis speeles???autors nohaltuureejis reaali!!!

  -1 [+] [-]

, 2010-08-30 14:27, pirms 14 gadiem
lexinators rakstīja: baigaa informaacija!!!nevar pat uzrakstiit kas speeleeja LV sastaavaa vai viens Arturs speeleeja visas triis speeles???autors nohaltuureejis reaali!!!
SC neraksta par šo sporta veidu! Būs labi! Šis tikai tāds unikāls izņēmums!

  +3 [+] [-]

, 2010-08-30 14:46, pirms 14 gadiem
normiic rakstīja: SC neraksta par šo sporta veidu! Būs labi! Šis tikai tāds unikāls izņēmums!
ko neraksta ? vai tad tu neredzi SC rakstus pa galda tenisu ? tad vecit noperc brilles