Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Švecovs un Nakoņečnijs kvalificējušies Pasaules kausa finālam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Švecovs un Nakoņečnijs kvalificējušies Pasaules kausa finālam
Ruslans Nakoņečnijs
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

LETA. Latvijas sportisti Pāvels Švecovs un Ruslans Nakoņečnijs kvalificējušies Pasaules kausa finālam modernajā pieccīņā, vēsta Latvijas Modernās pieccīņas federācija. Pasaules kausa fināls no 21. līdz 24. jūnijam norisināsies Kazahstānas galvaspilsētā Astanā.

Pērn Pasaules kausa finālā Viļņā Švecovs izcīnīja augsto 12.vietu, lai gan pirms pēdējās disciplīnas viņš bija pat trešajā pozīcijā. Savukārt Nakoņečnijs ierindojās 19.vietā.

Šosezon Pasaules kausā modernajā pieccīņā ir četri posmi, kā arī finālsacensības. Pirmajā posmā Ēģiptē Nakoņečnijs izcīnīja 21.vietu, kamēr Švecovs bija 25.pozīcijā. Otrais posms marta beigās notika ASV, bet Latvijas sportisti tajā nepiedalījās, kamēr trešajā etapā Ungārijā Švecovs un Nakoņečnijs ieņēma attiecīgi 28. un 29.vietu.

Ceturtajā posmā Bulgārijā pagājušajā nedēļas nogalē Švecovs paukošanā satraumēja muguru, kā rezultātā nācās samierināties ar 32.vietu.

Tikmēr pasaules čempionāts šogad septembrī risināsies Meksikā, bet jūlijā Ungārijā tiks dalītas Eiropas čempionāta medaļas.

Iepriekšējā sezonā Švecovs izcīnīja desmito vietu Eiropas čempionātā, bet Pasaules kausa finālā viņš ieņēma 12.vietu, kamēr pasaules čempionātā viņš nestartēja, tur vienīgajam Latvijas pārstāvim Nakoņečnijam finišējot 22.vietā.

Izmantotie resursi:
LETA