Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Sporta programmas "Atrodi savu sporta veidu" pirmās sezonas noslēgums Rīgā

Krišs Upenieks

Sporta programmas "Atrodi savu sporta veidu" pirmās sezonas noslēgums Rīgā
Foto: Bērnu Republika

Šonedēļ, 30.maijā plkst. 18, Rīgā, Elektrum Olimpiskajā centrā, Grostonas ielā 6b, notiks bērnu sporta programmas "ATRODI SAVU SPORTA VEIDU" pirmais izlaidums.

Svinīgajā pasākumā piedalīsies vairāk kā 50 audzēkņi, kuri pēc piedalīšanās programmā saņems apliecinājumus par piemērotākajiem sporta veidiem.

„Ņemot vērā to, ka programmas darbība Rīgā norisinās nepilnu mācību gadu, daudzi bērni līdz galam vēl nav izbaudījuši un iepazinuši savu sporta veidu, bet tāpat ir gandarījums un paveikta darba sajūta. Liels prieks par tiem bērniem, kuri pēc vasaras brīvlaika varēs sākt nodarboties ar sev piemērotāko un tīkamāko sporta veidu, bet tie, kas vēl nav izvēlējušies, varēs turpināt dalību programmā arī 2018./2019. mācību gadā” atklāj programmas vadītājs Kaspars Čerņavskis.

Pēc svinīgā pasākuma, plkst. 19, turpat Elektrum Olimpiskajā centrā, interesenti tiek aicināti pieteikt savas atvases dalībai sporta programmā „ATRODI SAVU SPORTA VEIDU” nākamajam mācību gadam.

Kā arī pieteikties var rakstot e-pastu - info@bernurepublika.lv. Vietu skaits ierobežots.

Informāciju sagatavoja:
Kaspars Čerņavskis
Valdes loceklis