Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies konkurss par sporta popularizēšanu

Trešdien noslēdzās Sporta pārvaldes organizētais projektu konkurss "Par sporta un fizisko aktivitāšu popularizēšanu kā veselīga dzīves veida pamatu". Sporta pārvalde saņēma 80 projektu pieteikumus.

Konkursa mērķis – sekmēt sporta un fizisko aktivitāšu popularizēšanu kā veselīga dzīvesveida pamatu, tādējādi iesaistot sporta aktivitātēs pēc iespējas lielāku sabiedrības daļu un veicinot veselas tautas attīstību.

Projektu iesniegt varēja gan fiziska, gan juridiska persona. Minimālā summa, ko projekta iesniedzējs var pieprasīt projekta īstenošanai ir 2000 LVL, maksimālā 20 000 LVL. Projekta iesniedzējam projekta īstenošanā jāpiedalās ar līdzfinansējumu, kas nav mazāks par 20% no projekta kopējā finansējuma apmēra. Projekta izpildes termiņš – 2008. gada 1. oktobris. Kopējais konkursam atvēlētais valsts budžets ir 40 000 latu. Konkurss tika organizēts pamatojoties uz Nacionālās sporta attīstības programmu 2006. – 2012. gadam.

Projekta konkursa uzvarētājus Sporta pārvalde plāno noteikt līdz 2008. gada 18. martam.

Informāciju sagatavoja:
Signe Luika, Sporta pārvaldes Sporta daļas vecākā referente

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja