Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Sestdien sadalīs medaļas Latvijas čempionātā petankā vienspēlēs

Andrejs Siliņš

Sestdien sadalīs medaļas Latvijas čempionātā petankā vienspēlēs
Foto: Ventspils kērlinga klubs

Sestdien, 26.maijā Ventspils Piedzīvojumu parkā notiks Latvijas čempionāta petankā sieviešu vienspēļu otrais, noslēdzošais posms. Savukārt, vīrieši sestdien par medaļām cīnīsies Upesciema stadiona laukumos.

Latvijas čempionāta 1.posms notika martā iekštelpās, un tajā no Ventspils kērlinga kluba sievietēm vislabāk veicās Aidai Pētersonei, kura starp 30 konkurentēm izcīnīja ceturto vietu. Divkārtējā Latvijas čempione vienspēlēs Eva Martinsone izcīnīja 9.vietu, bet Agita Puriņa 10.vietu. Viņām savos laukumos ir reāla iespēja cīnīties par medaļām, tāpat kā pārējām Ventspils dāmām - J.Grosbārdei, I.Apmanei, G. Millerei, A. Rudzītei un S.Vensbergai būs iespēja uzlabot savus rezultātus, un divu posmu summā pacīnīties par uzvarām.

Vīriešu konkurencē ventspilniekiem ir ļoti labas izredzes uz medaļām - gan Raido Blumbergam, kurš pirmajā posmā izcīnīja 1.vietu starp 32 konkurentiem, gan Naurim Bogdanovičs izcīnīja 4.vietu, tāpat Andrim Padrevicam ir iespēja ievērojami uzlabot savu individuālo rezultātu.

Ventspils Piedzīvojumu parkā Latvijas čempināta spēles sestdien notiks laikā no plkst.10.00 līdz 17.00. Sākotnēji spēlētājas aizvadīs piecas spēles pēc Šveices sistēmas, pēc kuru rezultātiem labākās astoņas finālturnīra trīs spēlēs cīnīsies par uzvaru posmā, bet pārējās par labākām vietām čempionāta posmā. Interesentiem spēles Ventspils Piedīvojumu parkā ir skatāmas bez maksas.

Ar čempionāta visiem rezultātiem var iepazīties LPSF interneta mājaslapā Latvijas petanka sporta federācija |...

Informāciju sagatavoja
Ventspils kērlinga klubs