Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kanoe airētāji Tints un Pranks netiek PK posma A finālā

Ints Megnis
Ints Megnis

Kanoe airētāji Tints un Pranks netiek PK posma A finālā
Gatis Pranks un Aivis Tints
Foto: Tinta "Facebook" profils

Latvijas kanoe airētājiem Aivim Tintam un Gatim Prankam piektdien Dīsburgā neizdevās iekļūt Pasaules kausa otrā etapa A finālā 1000 metru distancē, bet pēc tam uzvarēja B finālā, izcīnot desmito vietu.

Vispirms priekšsacīkstēs liepājnieki savā airējumā guva trešo vietu. Tās kārtas uzvarētāji iekļuva A finālā, bet visi pārējie sportisti devās uz pusfinālu. Savukārt pusfināla kārtā Tints un Pranks guva ceturto vietu savā airējumā, par 0,352 sekundēm atpaliekot no trijnieka, kas būtu ļāvis iekļūt A finālā.

Pāris stundu vēlāk Tints un Pranks startēja B finālā, kurā guva uzvaru un līdz ar to posma kopvērtējumā izcīnīja desmito vietu.

Posma turpinājumā sestdien sacensības sāks arī Latvijas smaiļotāji Aleksejs Rumjancevs un Kaspars Tīklenieks, kamēr svētdien Tints izies uz starta 5000 metru distancē kanoe airēšanā.

Šis ir šīs sezonas otrais Pasaules kausa etaps. Pirmajā Latvija nebija pārstāvēta.