Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Valsts kontrole veic atbilstības revīziju Latvijas Olimpiskajā komitejā

Andrejs Siliņš

Valsts kontrole veic atbilstības revīziju Latvijas Olimpiskajā komitejā
Žoržs Tikmers. Foto: Vadims Morozovs/LOK

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) informē, ka patlaban norisinās Valsts kontroles atbilstības revīzija ar mērķi gūt pārliecību, vai LOK piešķirtie valsts budžeta līdzekļi ir izlietoti efektīvi, ekonomiski un atbilstoši paredzētajiem mērķiem.

LOK cieši sadarbojas ar Valsts kontroles darbiniekiem, sniedzot visu pieprasīto informāciju, kas ietver laika posmu no 2019.gada 1.janvāra līdz 2020.gada 30.jūnijam.

“Valsts kontroles pieprasītā informācija tiek nodota revidentiem izskatīšanai”, informē LOK finanšu direktors Aldis Āboliņš. “Esam ieinteresēti atklātā un profesionāli veiktā revīzijā, aktīvi sadarbojoties ar Valsts kontroles revidentiem.”

Par LOK jauno prezidentu 10. jūlijā vienbalsīgi tika ievēlēts Žoržs Tikmers, kurš pirms tam astoņus gadus bija LOK ģenerālsekretārs. Tikmers amatā nomainīja Aldonu Vrubļevsku, kurš bija LOK prezidents 16 gadus (2004-2020). Par jauno LOK ģenerālsekretāru kļuvis Kārlis Lejnieks, kurš iepriekš bija Latvijas Tenisa savienības (LTS) ģenerālsekretārs.

Izmantotie resursi:
Valsts kontrole veic atbilstības revīziju...