Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Dopinga lietošanā pieķerts Vācijas galda tenisists

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dopinga lietošanā pieķerts Vācijas galda tenisists
Dmitrijs Ovčarovs
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas galda tenisa federācija šodien paziņojusi, ka aizliegto vielu lietošanā pieķerts šīs valsts sportists Dmitrijs Ovčarovs. Līdz B proves rezultātu noskaidrošanai sportistam aizliegts piedalīties sacensībās.

Federācijas izplatītajā paziņojumā teikts, ka pozitīvas bijušas Ovčarovam 23. augustā veiktās analīzes. Sportists lietojis klenbuterolu, kas zināms kā līdzeklis tauku mazināšanai.

Pats Ovčarovs, protams, ir šokā par notikušo un noliedz, ka būtu lietojis aizliegtās vielas: "Pat nemaz nezināju, ka ir tāds līdzeklis kā klenbuterols."

22 gadus vecajam sportistam ir nedēļa laika, lai pieprasītu B proves pārbaudi. Līdz tam laikam viņam piespriests pagaidu aizliegums piedalīties oficiālos mačos.

Izmantotie resursi:
Lequipe

  +1 [+] [-]

, 2010-09-22 16:57, pirms 14 gadiem
gribēja ātrāk riepu nodzīt un še tev - dopings!

  -1 [+] [-]

, 2010-09-22 17:01, pirms 14 gadiem
Es saprastu, ja būtu reakcijas palielināšana, bet kāds sakars tauku mazināšanai ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-09-22 18:03, pirms 14 gadiem
raich rakstīja: Es saprastu, ja būtu reakcijas palielināšana, bet kāds sakars tauku mazināšanai ?
Katram sporta veidam ir kāds noteikts optimālais svars. Par galda tenisu varu teikt tikai to, ka visi top spēlētāji ir diez gan kalsni, tāpēc domāju, ka liekas tauku šūnas šajā sporta veidā tomēr ir gana būtiskas.

     [+] [-]

, 2010-09-23 01:02, pirms 14 gadiem
nu laikam diezgan prasīga draudzene,ja jau ķēries pie šāda soļa