Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Tautas sporta pasākumi Ventspilī

Tautas sporta pasākumi Ventspilī
Nūjošana Ventspilī gūst arvien lielāko popularitāti

Pēc vasaras pārtraukuma atsākas tautas sporta pasākuma "Nāc un sporto!" aktivitātes, tāpēc visi interesenti un ventspilnieki, īpaši ģimenes, tiek aicināti piedalīties skrējienos „Reņķa dārzā”, akmeņu mešanā un orientēšanās sacensībās.

23. septembrī un 7. oktobrī plkst. 18.00 Reņka dārzā notiks vidējās distances skrējieni un nūjošana. Dalībniekus aicinām pieteikties starta vietā no plkst. 17.30. Katrs skrējiena dalībnieks varēs izvēlēties distances garumu atbilstoši savām spējām un fiziskajai sagatavotībai - no viena līdz pieciem kilometriem.

Tradicionālais pasākums – akmens mešana tālumā tautas sporta pasākuma "Nāc un sporto!" programmas ietvaros Ventspils pilsētas pludmalē 26. septembrī plkst. 12:00 (Ventspils pilsētas pludmalē iepretim glābšanas stacijai).

Orientēšanās sporta cienītāji uz starta tiek gaidīti 30. septembrī Staldzenē - marķējums uz starta vietu no 8. autobusa galapieturas. Starts abās kārtās atvērts no plkst. 15:00 līdz 18:00 (šajā laika intervālā dalībnieks pats var izvēlēties, cikos startēt).

Orientēšanās sacensībās tiek piedāvātas ikvienam vecumam un meistarībai atbilstošas distances. Ir distance iesācējiem, kuras veikšanai nav nepieciešamas priekšzināšanas orientēšanās sportā. Iesācējiem tiek nodrošināta apmācība un kompass. Dalībniekam nepieciešams skriešanai pa mežu piemērots apģērbs un apavi.
Papildus informācija par orientēšanās sacensību norisi OK ZIEMELKURZEME vai pazvanot pa tālruni 29174891.

Sports ir daļa no veselīga dzīvesveida un Tautas sporta pasākums "Nāc un sporto!" ir iespēja ikvienam aktīvās atpūtas cienītājam nodarboties ar fiziskām aktivitātēm.