Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Šāvējai Caunei 8. vieta sacensībās Tallinā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šāvējai Caunei 8. vieta sacensībās Tallinā
Agnese Caune

No 17. līdz 19. jūnijam Manniku šautuvē Tallinā, Igaunijā risinājās FITASC (Starptautiskā medību šaušanas sporta federācija) Eiropas čempionāta posms Compak sportingā. Sacensībās piedalījās 23 valstu pārstāvji. Latviju čempionātā pārstāvēja 13 sportisti.

Lieliskus rezultātus sacensībās ieguva Latvijas pieredzējušās šāvējas Agnese Caune un Ira Kirenska, sīvā konkurencē izcīnot attiecīgi astoto un desmito vietu, kas ir ievērojams sasniegums mūsu sportistēm.

Individuālā vērtējumā Agnese Caune guva 170 punktus no 200, bet Ira Kirenska no Agneses atpalika tikai par vienu punktu. Labākais no Latvijas senioru grupā bija Ģirts Runnis, iegūstot 60. vietu ar 181 punktu, no pirmās vietas atpaliekot par 13 punktiem. Šis ir Ģirta labākais sasniegums šāda mēroga sacensībās. Otrs labākais no Latvijas bija Kārlis Strazdiņš ar 174 punktiem un attiecīgi 93.vietu. Arī Kārlim šis ir labs sasniegums, ņemot vērā ciešos rezultātus un sīvo konkurenci. Kopā sacensībās piedalījās vairāk kā 450 dalībnieku.

Kopvērtējumā senioru grupā uzvarēja sportists no Francijas Kristofs Ovrē (Christophe Auvret), sašaujot 194 no 200 mērķiem, bet dāmu konkurencē pirmo vietu izcīnīja Šerila Hola (Cheryl Hall) ar 186 punktiem no 200.

Plašāka informācija: Sporting