Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Rīgā notiks pasaules čempionāts sporta dejās

Jānis Pārums

Rīgā notiks pasaules čempionāts sporta dejās
Jeļizaveta Manija un Natans Katkovskis

Ir palikuši tikai divi mēneši līdz brīdim, kad Rīgā, Starptautiskajā sporta deju festivālā "Baltic Grand Prix 2010" pulcēsies simtiem deju pāru no teju 40 pasaules valstīm. Notiks arī pasaules čempionāts latīņamerikāņu dejās junioriem.

Pasākuma centrālie notikumi norisināsies 18. un 19. decembrī Ķīpsalā. Sestdienā notiks IDSF atklātās sacensības jauniešiem latīņamerikāņu dejās un senioriem latīņamerikāņu dejās. Sestdienas vakarā notiks pasaules čempionāts latīņamerikāņu dejās junioriem (14-15 gadu vecuma grupa), bet vakara gaitā gaidāmi dažādi paraugdemonstrējumi un pārsteigumi. Pēdējās reitinga sacensībās Latvijā arī noskaidrojās divi pāri, kuri pasaules čempionātā pārstāvēs Latviju. Tie būs Karls Aņiščenko un Paula Kukute, kā arī Natans Katkovskis un Jeļizaveta Manija.

Tiks izcīnīts arī tradicionālais 9. Rīgas domes kauss Standartdejās pieaugušajiem. Svētdien, 19. decembrī būs iespēja vērot gan tradicionālo kausa izcīņu pieaugušajiem Latīņamerikas dejās, gan pirmo reizi - sacensības profesionāļiem standartdejās. Arī svētdienas vakarā gaidāmi paraugdemonstrējumi. Muzikālo pavadījumu nodrošinās Grodņas Filharmonijas orķestris.

"Baltic Grand Prix" ir vērienīgākais, populārākais un prestižākais sporta deju festivāls Baltijas valstīs un Starptautiskā sporta deju sacensību neoficiālajā reitingā ieņem 8. vietu pasaulē (www.dancesportinfo.net). Sacensībās piedalīsies vairāk nekā 1000 deju pāri no 38 pasaules valstīm, tostarp no ASV, Kanādas, Lielbritānijas, Austrālijas, Japānas, Singapūras un Eiropas valstīm.

Biļetes ir pieejamas Biļešu paradīzes kasēs. To cena iepriekšpārdošanā vienam vakaram ir 5 – 8 Ls.

Informāciju sagatavoja:
Aigars Svars, DC “Spektrs”

  +1 [+] [-]

, 2010-10-19 11:52, pirms 14 gadiem
niice