Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Švecovs paliek 13. vietā pasaules jauniešu čempionātā pieccīņā

Andrejs Siliņš

Turcijas pilsētā Stambulā notiekošajā pasaules jauniešu (U18) čempionātā modernajā pieccīņā Latvijas vienīgais pārstāvis Pāvels Švecovs, kurš pēc pirmās sacensību dienas bija līderis, noslēgumā ieņēma 13. pozīciju.

17 gadus vecais Švecovs pēc pirmās dienas (peldēšana un paukošana) atradās vadībā, bet šodien noslēdzošajā disciplīnā (jauniešu sacensībās jāšanas disciplīna nav), kas bija kombinācija (šaušana un skriešana), uzrādīja tikai 56. rezultātu, un tas deva 2032 punktus. Līdz ar to sacensību kopvērtējumā Pāvelam 4428 punkti un 13. vieta. Tikpat punktus izcīnīja vēl divi sportisti.

Švecovs 13. vietu iepriekš augusta pirmajā nedēļas nogalē izcīnīja arī Eiropas čempionātā Ungārijā.

Par pasaules jauniešu čempionu kļuva Krievijas pārstāvis Aleksandrs Kukarins, kurš savāca 4740 punktus, otrais ar 4656 punktiem bija korejietis Mingju Čojs, bet bronza tika meksikānim Horhem Abrahamam Kamaho (4624).

Izmantotie resursi:
Pentathlon.org - UIPM Homepage