Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Tituls pagarināts vēl uz gadu

Andrejs Siliņš

Tituls pagarināts vēl uz gadu
Foto: www.skijorings.lv

Bezsniega Vācijas vidienē jau otro gadu piespiedusi atcelt tradicionālās Augšharca skijoringa sacensības, kurās kopš 2002. gada piedalās rīdzinieki no Rīgas jauno tehniķu centra.

Aizpērn nopelnītais absolūts uzvarētāju tituls Valtera Ķikusta – Jura Daņilova ekipāžai tātad saglabājas uz vēl vienu gadu.

Gatavošanās gan šīm sacensībām noritēja visai nepacilājošā garstāvoklī - kopš valsts neatkarības atjaunošanas nav papldināta un atjaunota mototehnika, kas pamatā sastāv no padomju ražojuma mopēdiem un pamatīgi cietus arī vairākās zādzībās, par mūsdienīgu sniega motociklu vai kvadraciklu nemaz nerunājot (sagatavojot starptautiskās sacensībās Rīgā, tie būtu ļoti nepieciešami).

Skijoringa entuziasti tomēr tic ilggadējam meteonovērojumam par 70 gadu ciklu, saskaņā ar ko drīz gaidāma bargā 1941. gada ziemas atkārtošanās un vidējā aukstuma pieaugums ziemā.

Informāciju sagatavoja
Aleksandrs Briedis
RJTC interešu izglītības metodiķis

     [+] [-]

, 2008-03-17 16:22, pirms 16 gadiem
zheel

     [+] [-]

, 2008-03-17 16:38, pirms 16 gadiem
tas par to ciklu gan ir taisniiba, taadi ir bijushi arii agraak