Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Rīgas pašvaldība slēdz līgumu ar LOV augsta līmeņa galvaspilsētas sportistu atbalstam

Andrejs Siliņš

Rīgas pašvaldība slēdz līgumu ar LOV augsta līmeņa galvaspilsētas sportistu atbalstam
Kristaps Zaļupe un Krists Straume
Foto:AFP/Scanpix

17. februārī Rīgas domes Prezidija zālē notiks svinīga sadarbības līguma parakstīšana starp Rīgas pašvaldību un Latvijas Olimpisko vienību un šim faktam veltīta preses konference.

Konferencē piedalīsies Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta (RD IKSD) direktors Guntis Helmanis, SIA „Latvijas Olimpiskā vienība” (LOV) direktors Andris Kalniņš, Latvijas Olimpiskās komitejas pārstāvji, kā arī LOV sastāvā esošais „Londona 2012” A sastāva olimpietis, smaiļotājs Krists Straume. Preses konferencē aicināti piedalīties arī 9 sporta federāciju pārstāvji un RD IKSD Sporta un jaunatnes pārvaldes speciālisti.

Rīgas pašvaldība būs pirmā no pašvaldībām, kas slēdz sadarbības līgumu ar SIA „Latvijas Olimpiskā vienība” par finansiālu atbalstu Rīgas sportistiem, kuri iekļauti LOV sastāvā, dalībai pasaules un Eiropas mēroga sacensībās.

  -1 [+] [-]

, 2011-02-16 15:56, pirms 14 gadiem
beidzot šahisti varēs kārtīgus vitamīnus sev nopirkt

  +1 [+] [-]

, 2011-02-16 18:27, pirms 14 gadiem
Jā, protams, Rīgai lielākais parāds, bet Ušakovs naudu daļā pa labi un kreisi.