Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Starptutisks kērlinga turnīrs "Zemgale Cup" pulcē dalībniekus Jelgavā

Jānis Celmiņš

Šodien Jelgavā 24 komandas no piecām valstīm cīnīsies par Zemgales Kausu kērlingā jau vienpadsmito reizi. Šogad turnīrā piedalīsies dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas.

24 komandas ir sadalītas četrās grupās. Pēc trīs spēlēm apakšgrupā komandas tiks apvienotas divās grupās, kur aizvadīs vēl vienu cīņu. Pēc šīs spēles tikai 10 labākās vienības aizvadīs vēl vienu spēli, lai noteiktu Zemgale Cup 2011 uzvarētāju. Viss turnīrs tiks aizvadīts pēc Schenkel sistēmas.

Piektdien, 18. novembrī, spēles sāksies pulksten 8 un turpināsies līdz 22:15. Sestdien, 19. novembrī, sacensības sāksies pulksten 8 un turpināsies līdz pulksten 20, kad noskaidrosies turnīra uzvarētājs.

Visas spēles risināsies Jelgavā, Latvijas Krājbankas ledus hallē. Ieeja uz spēlēm ir bez maksas. Turnīru organizē Jelgavas kērlinga kluba komanda Junkers ar Latvijas Krājbankas ledus halles, Sporta centra Zemgale, Jelgavas Domes, Jelgavas sporta servisa centra, SIA "Junkers", SIA "Radex Europe" un Latvijas Kērlinga asociācijas atbalstu.

Pilns spēļu grafiks šeit: curling.lv

Informāciju sagatavoja:
Artis Zentelis