Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Bubka: "Ukraina pretendēs uz 2022. gada ziemas olimpisko spēļu rīkošanu"

Jānis Pārums

Bubka: "Ukraina pretendēs uz 2022. gada ziemas olimpisko spēļu rīkošanu"
Sergejs Bubka
Foto: AP/Scanpix

Ukrainas Nacionālās olimpiskās komitejas prezidents, savulaik izcilais kārtslēcējs Sergejs Bubka paziņojis, ka Ukraina 2013.gadā iesniegs pieteikumu 2022.gada ziemas olimpisko spēļu rīkošanai.

"Šobrīd sadarbojamies ar ekspertiem, lai izstrādātu olimpisko spēļu koncepciju augstā līmenī," sacīja pasaules rekordists kārtslēkšanā Bubka. "Nākotnē mēs plānojam tikties ar valsts prezidents, lai informētu viņu par visiem aktuālajiem jautājumiem un tiktu skaidrībā ar tuvāko divu gadu rīcības plānu."

Pēc Bubkas vārtiem, šobrīd grūti pateikt kādas valstis vēl konkurēs ar Ukrainu par 2022.gada spēļu rīkošanu: "Pasaulē notiek tādi notikumi, ka tie, kas šodien plānoja, rīt vairs neplānos."

Bubka gan atklāja, ka iesniegt pieteikumu vēlas arī Kanāda, Šveice un Vācija, kura šogad neieguva tiesības uz 2018.gada ziemas olimpisko spēļu rīkošanu. Jāatgādina, ka 2014.gadā olimpiskās spēles notiks Sočos (Krievija), bet 2018. – Pjenčanā (Dienvidkoreja).

Izmantotie resursi:
Itar Tass

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-15 18:59, pirms 13 gadiem
sasperjods rakstīja: viss jau labi, bet kur notiks SG un Nobrauciens
pārējais gandrīz reāli
ski-world.com.ua
Ģeogrāfijā 0- sēdies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja