Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

LK šaušanā ar pneimatiskajiām šautenēm uzvaras Aizputes un Dobeles šāvējiem

Ivars Bācis
Ivars Bācis

LK šaušanā ar pneimatiskajiām šautenēm uzvaras Aizputes un Dobeles šāvējiem
Godalgoto trijnieks sievietēm. Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

Pagājušajā nedēļas nogalē Tukumā notikušajā Latvijas kausā pneimatiskajā šaušanā Anna Stieģele no Aizputes sievietēm un Dobeles pārstāvis Guntis Inauskis izcīnīja uzvaras šaušanā ar pneimatisko šauteni.

Iepriekš ziņojām, ka Latvijas kausā lielisks starts padevās mūsu šobrīd labākajai šāvējai Agate Rašmanei, kas palika nepārspēta šaušana ar pneimatisko pistoli, sasniedzot jaunu Latvijas rekordu 246,4 punkti, kas tikai par puspunktu atpaliek no pasaules rekorda.

Vienu dienu notika sacensības ar pneimatiskajām pistolēm, bet otru - ar pneimatiskajām šautenēm. Šauteņu vingrinājumos sieviešu konkurencē Latvijas kauss tika Annai Stieģelei no Aizputes. Otro vietu ieguva Dobeles sportiste Dženeta Evardsone, bet trešajā vietā ierindojās aizputniece Helēna Rozenberga.

Vīru konkurencē Latvijas kausu izcīnīja Dobeles pārstāvis Guntis Inauskis. Otrais bija Kristers Kolužs no Tukuma, bet trešā vieta tika Marekam Langenfeldam no Dobeles.

Jaunietēm viss goda pjedestāls ar Dobeles sportistēm – Keitai Urbevicai pirmā, Anetei Tukišai otrā, bet Betātei Šmukstai trešā vieta. Jauniešiem Latvijas kausa ieguvējs Rolands Liepiņš no Aizputes, otrajā vietā – Roberts Lignickis no Dobeles, bet trešais bija Miķelis Ercmanis no Tukuma.

Komandu vērtējumā šauteņu vingrinājumos Latvijas kausu izcīnīja Dobeles komanda, Aizputes sportisti ierindojās otrajā vietā, atstājot mājiniekus Tukumniekus trešajā vietā.

Informāciju sagatavoja
Anita Krieķe-Jermacāne
Latvijas Šaušanas federācijas
valdes locekle