Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas Jaunatnes olimpiādes pirmajā dienā dominē Rīgas sportisti

Latvijas Jaunatnes olimpiādes pirmās dienas programmā pamatīgu medaļu ražu novākuši Rīgas sportisti. Rīdziniekiem kopā 38 godalgas – 13 zelta, 16 sudraba un 9 bronzas medaļas.

13.jūnijā programmā paredzētajās disciplīnās sekmīgi startēja arī Daugavpils pārstāvji, 23 reizes stājoties uz goda pjedestāla (8 zelti, 7 sudrabi, 8 bronzas), un jelgavnieki, kuri 4 zelta medaļām pievienoja pa 9 sudraba un bronzas godalgām.

Airēšanas sacensībās Jūrmalā labu sniegumu parādīja mājinieki. Lai gan tikt pie uzvarām A finālos neizdevās, Jūrmalas pārstāvji izcīnīja četras godalgas – pa divām sudraba un bronzas medaļām. Rīgas un Daugavpils jaunieši dominēja boksa un brīvās cīņas sacensībās, lai gan bokseriem izšķirošās cīņas par godalgām vēl priekšā.

Sākušās arī priekšsacīkstes komandu sporta veidos – futbolā, handbolā, regbijā un volejbolā. Futbolā pagaidām labi startē Liepājas komandas, handbolā – Ludza, savukārt regbijā un volejbolā dominē Rīgas un Daugavpils sportisti. Pirmajā sacensību dienā jaunieši sacentušies arī galda tenisā, jātnieku sportā, peldēšanā, riteņbraukšanā, kanoe airēšanā, svarcelšanā, triatlonā un mākslas vingrošanā.

Visus sacensību rezultātus ir iespējams aplūkot šeit.

Izmantotais avots:
www.latvijasolimpiade.lv