Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Rīgas roņi" un "Nicoll" uzvar kērlinga pamatturnīrā

Renārs Buivids
Renārs Buivids

"Rīgas roņi" un "Nicoll" uzvar kērlinga pamatturnīrā
"Rīgas roņiem" desmit uzvaras desmit spēlēs
Foto: Renārs Buivids

Ar "Rīgas roņu" vīriešu komandas un "Nicoll" sieviešu vienības uzvaru svētdien Rīgā, Kērlinga hallē beidzās Latvijas kērlinga čempionāta pamatturnīrs.

Četrkārtējā Latvijas čempionvienība "Rīgas roņi", kas decembrī pārstāvēja Latviju Eiropas čempionātā Skotijā, pamatturnīra divos apļos sešu komandu konkurencē izcīnīja desmit uzvaras desmit spēlēs.

Pa pieciem panākumiem izcīnīja "Ondulat B" un "Sudrabakmens Juniors", taču savstarpējo maču rezultāti noteica, ka otro vietu ieņems "Ondulat B". Ceturtā vieta un pēdējā ceļazīme uz izslēgšanas turnīru tiks izspēlēta 19.februārī, pārspēlē sacenšoties "Junkers" un "Hanza Nekustamie īpašumi". Šīs komandas pamatturnīrā izcīnīja pa četriem panākumiem.

Sievietēm sešu komandu konkurencē pirmo vietu pamatturnīrā izcīnīja 2009.gada Latvijas vicečempiones "Nicoll" - astoņas uzvaras desmit mačos. Pa septiņiem panākumiem desmit spēlēs guva "Ledenes" un "Aurice". Ņemot vērā papildus rādītājus, Latvijas čempiones "Ledenes" ieņēma otro vietu. Izslēgšanas turnīra kvartetā iekļuva arī četrus uzvaras guvusī "Vivat".

20.februārī izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā sacentīsies 1. un 2. vietas ieguvējas, kā arī un 3. un 4. vietas īpašnieces. Pirmā pāra uzvarētāji izcīnīs vietu finālā, bet zaudētāji sacentīsies ar otrā pāra uzvarētājiem. 21.februārī spēles par pirmo un trešo vietu.

Izmantotie resursi:
curling.lv